Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mlodabdg

Moja 2 letnia format wogole nie slucha

Polecane posty

Gość Mlodabdg

Witam, mam problem z Moja corka. Nie wiem Co mam juz robic, nie chce wogole slucha jak jestesmy w gosciach popisuje sie I wyglupia oraz nie chce wogole sluchac. Ostatnio w sklepie zaczela sie klasc na ziemie I krzyczec. Nie wiem Co juz mam robic

Gość gość
W ogole nie.reaguje? Jak zachowuje sie jak jestes ie same?czasami slucha a czasami nie?reaguje na imie?jak rozwoj mowy,kontakt wzrokowy?

Gość gość
Wogole spojrzy sie I dalej zaczela swoje. Ojca slucha ale czasami juz. Ja moge jej mowic ze nie wolno itd ale zaraz robi to samo. Mowi po swojemu caly czas. Czasami jak cos powie to come my mowing. Patrzy sie czasami w oczy ale zadko. Nie reaguje na swoje imie

Gość gość
I do tego jeszcze robi fochy jak and czegos nie dostanie also jej sie cos zabierze

Gość gość
Moja 2 letnia format? WTF?

Gość gość
gość dziś I do tego jeszcze robi fochy jak and czegos nie dostanie also jej sie cos zabierze x Co to za bełkot?

Gość gość
Musisz ja obserwowac na.co dzien. Dzieci roznie sie zachowuja w nowych miejscach. Jezeli cos cie.niepokoi to sprawdz u specjalisty. Psychologa, psychiatry, pedagoga. To lepsze.niz.kafeteria.

Gość gość
Jeśli mówisz do niej tak jak piszesz do nas to się nie dziwię, że nie słucha. Bo po prostu Cię nie rozumie.