Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co kupiłyście swoim mężom lub chłopakom z okazji dnia chłopaka?

Polecane posty

Gość gość

Co kupiłyście swoim mężom lub chłopakom z okazji dnia chłopaka?

Gość gość
Ja tak samo, nawet nie składałam życzeń, w marcu jest Dzień Mężczyzny i wtedy robię jakiś prezent.

Gość gość
ja tez nie skladam , mam faceta a nie chlopca , dziecinada

Gość gość
Ja jednak mam chlopca a nie mężczyzne ;-)

Gość gość
Ja mam mężczyznę, więc nie pomogę, 19 listopada mu coś ciekawego zorganizuję, mam czas ;p

Gość gość
Mam mężczyznę który jest moim mężem od 14 lat i moim chłopakiem również i będę miała 80 lat to nadal będzie moim chłopakiem złożyłam mu życzenia a moim małym chłopakom kupiłam po drobiazgu.Trzeba żyć i cieszyć się z życia i nawet z takich jak dla Was durnowatych okazji do złożenia życzeń .

Gość gość
Mnie sie wydaje ze wszystkie mamy chlopcow tylko niektore sie do tego nie chca przyznac :-)

Gość gość
Maszynki, piankę do golenia, czekoladki, szampan. Kolacja w restauracji, ale to już z jego inicjatywy

Gość gość
maszynki do golenia i piankę? to chłopiec sie musiał ogolić :D

Gość gość
Jest w kalendarzu Dzień Mężczyzny,ale jak wy macie w domu chłopaczka,moze na dodatek wiecznego synusia swojej mamusi,to wasza rzecz spoufalac sie z doroslym do poziomu chłopaka.

Gość gość
nic nie kupiłam mężowi,życzeń też mu nie złożyłam...przecież on ma 41 lat a nie 12....w marcu na dzień mężczyzny też nie składam bo moim zdanie to takie święto z doopy wyciągnięte...pewnie zaraz napiszecie,że na dzień kobiet to ja chcę prezent,tylko,że dzień kobiet jest od zawsze a dzień mężczyzny wziął się nie wiadomo skąd

Gość gość
A to jakis dzien chlopaka byl ? :) Przegapilim :P

Gość gość
To chyba święto dla uczniów gimnazjum....

Gość gość
O dniu mezczyzny tez nie pamietacie skapiradla

Gość gość
Ja mojemu kupiłam czekoladę z napisem "Czasem bywam potworkiem, jednak mam słodkie wnętrze" ;) Na Dzień Mężczyzny też mu coś kupię, co to za problem? Bez przesady, kilka złotych i złożenie życzeń to nic trudnego, przecież my też chcemy, żeby pamiętali o Dniu Kobiet, Walentynkach czy czasami dali nam kwiatka bez powodu. Logiczne zatem, że w drugą stronę też to powinno działać.

Gość gość
Tłumaczą się, że obchodzą Dzień Mężczyzny, akurat. Pewnie same nie dostają nic na Dzień Kobiet i plują jadem.

Gość gość
Nic nie kupilam. W doopie mam go. W marcu na dzien kobiet nic nie dostalam, w lipcu bylam juz na terminie w 9 mcu i mialam urodziny i tez nic nie dostalam. Teraz byl dzien chlopaka i kupilam prezent ale mojemu synkowi. A maz ma urodziny w październiku i znow nic nie dostalnie, nawet zyczen. Tak jak powiedzialam. Mam go w dooo pie

Gość gość
A kiedy jest dzień dziewczyn?

Gość gość
U mnie już tak zostało że obchodzę Dzień Chłopaka a nie Dzień Mężczyzny. Kupiłam mężowi czekoladę i zestaw z Bruno Banani.

Gość gość
Sesję rozbieraną dla męża. Ale fotografka się nie wyrobiła na czas, więc ofiarowałam męzowi swoje specjalne usługi... A zaległy prezent dostanie w tym tygodniu.

Gość gość
musi byc praktycznie ;-), wiec maszynke do golenia, ale taka zeby ostrza pasowaly i do mojej ;-) , tylko nie cjce mi kupować później tych owalnych nożyków, bo mówi, że one nie są do golenia twarzy ;-) www.shave-lab.pl, tam kupuje i nie żałuję ;-)