Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość Gość który grał ale nie wygrał

Pytanie do grających w loteriach radiowych: od jak dawna gracie i ile pieniędzy

Polecane posty

Gość Gość który grał ale nie wygrał

wydaliście na różnorakie gry SMS, które są serwowane w ogólnopolskich stacjach? Ja, z czystej ciekawości, chęci łatwego i szybkiego zarobku, sprawdzenia swojego szczęścia (dwa razy wygrałam nagrody rzeczowe) i przetracenia pieniędzy, które uzbierały się na moim koncie komórkowym, postanowiłam, że zagram. Swoją przygodę potraktowałam z przymrużeniem oka, ale i też z lekkim podnieceniem, bo "a nuż...". Mój eksperyment rozpoczęłam 1 września, a zakończyłam dzisiaj, 30 września. Grałam, jak można się łatwo doliczyć, okrągły miesiąc, nie opuszczając ani dnia wysyłania SMS-ów. Z początku wysyłałam po 5 wiadomości, potem-po 2, a na koniec-po 1 dziennie. Reasumując: przez cały ten okres, mieszający się z nadzieją i głupotą, wysłałam 50 SMS-ów. 50 wiadomości x 2,46 złote za jednego SMS-a = 123 złote. Wiedziałam, na co się piszę i miałam w głowie myśl, że koszt tej zabawy nie będzie wynosił jednej złotówki, dlatego ta kwota ani mnie nie przeraziła, ani nie zabolała. Oczywiście, nie wygrałam, co było do przewidzenia...

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować