Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Sebksa

Ja, mąż i szwagier

Polecane posty

Gość Sebksa

Mam pewien problem cztery lata temu zakochałam się w swoim aktualnym szwagrze ale jestem żonata z jego bratem teraz gdy mam z mężem 2 dzieci szwagier powiedział że zależy mu na mnie ja nie ukrywam bo też coś do niego czuje ale nie chce stracić ani męża ani szwagra wczoraj pili ze sobą i kiedy mąż zasnął poszłam po mleko dla syna wtedy szwagier złapał mnie i mnie pocałował nie powiem że nie bo było fajnie tylko niewiem co mam teraz robić bo do niego zaczynam coś czuć zaproponował mi romansik za plecami męża niewiem czy mam się zgodzić pomóżcie

Gość gość
Czy twój mąż zrobiłby tobie takie świństwo? Jak masz dobrego męża po co ci kłopot? A jak jakiś ch/u/j to się rozwiedź a szwagra kopnij dooope.

Gość Sebksa
Nie kłucimy się ale nie mam od niego wsparcia nigdzie nie wychodzimy ojcem jest dobrym nie mogę narzekać ale gdy urodziłam synów jusz nie czuje się przy nim atrakcyjna chociaż że mam lepszą figurę niż przed ciążą nie kochamy się kiedy my chcemy tylko kiedy on chce a do szwagra czuje szczere uczucie poznałam go zanim poznałam męża przez 4lata ukrywalam to w sobie ale po tym pocałunku zastanawiam się czy powiedzieć szwagrowi kocham ich oby dwóch jestem rozdarta dlatego niewiem czy się zgodzić

Gość gość
4 lata temu trzeba było działać, teraz zadbaj o swoje małżeństwo i dzieci. Zastanów się nad sobą, jeden pocałunek szwagra i jesteś gotowa poświecić swoje male, rodzinę? I co to za człowiek skoro chce zrobić świństwo bratu...Ty chyba też z moralnością na bakier skoro się zastanawiasz...zachowujesz się tak jakby wielkie szczęście Cię spotkało,wielka miłość a prawdopodobnie facet Cię przeleci na złość bratu i dla zabawy i zrobi Ci piekło z życia. Przemyśl spokojnie ile można stracić i przede wszystkim myśl o dzieciach.

Gość gość
Zanim nie spróbujesz to się nie dowiesz. Szwagier ma ochotę na ciebie więc daj mu i sobie szansę. W końcu wszystko pozostanie w rodzinie.

Gość gość
rzygać mi się chce jak czytam takie rzeczy powiedz mi jak można wychodzić za mąż kochając innego ? dramat

Gość gość
Skąd wiesz ze szwagier po prostu nie chce Cię przeleciec. Nie wiesz? Facet ci powie wszystko żebyś z nim poszła do łóżka. Ja bym nie ryzykowala bo masz wszystko a możesz nie mieć nic.

Gość Sebksa
Może i tak ale ja go dobrze znam zaproponował mi romans przed mężem jestem samotna i porostu chce żeby ktoś się mną zajął i zaopiekowal się nie chce źle dla męża ani dla synów tym bardziej że na początku mąż też mnie zdradzał