Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Tolatola555

Czy wszystkie musimy być jak Wanda (co nie chciała Niemca)?

Polecane posty

Gość Tolatola555

Jest ogromna nagonka na kobiety co wychodzą za obcokrajowców, zarzuca się im brak patriotyzmu, zdradę Polski, lewackie poglądy, itd. W przypadku mężczyzn sytuacja jest oczywiście zupełnie inna, w opinii społecznej są polskimi macho, których chciała "zagraniczna". A Polki ponoć uchodzą za kobiety gorszego sortu i obcokrajowcy żenią się z nami z desperacji, bo żadna kobieta z ich kraju nie chce. Znowu widzę podwójne standardy. Dlaczego Polaków tak bardzo boli to, że jakaś anonimowa Polka uprawia seks z obcokrajowcem. Są tym tak urażeni jakby chodziło conajmniej o ich własne żony czy matki. Skoro nikt facetom nie narzuca gdzie mają wkładać swoje penisy to niech się nie interesują tym, że facet z innego kraju wkłada go jakiejś Polce. Nie rozumiem też dlaczego miesza się patriotyzm do tak poważnej decyzji życiowej jaką jest wybór męża. Gdzie w tej dyskusji jest jeszcze miejsce na miłość, a nie na sztywne kalkulacje? Polka nie ma prawa po prostu zakochać się w kimś z innego kraju? Bardzo proszę o opinie.

Gość gość ktory wie
Zapomnialas napisac ze chodzi o to ze polki prowadzą się z czarnymi. Brudasom mówimy NIE

Gość gość
Jak juz majstrujesz z bezrobotnym czarnym bachora to go do polski nie sprowadzaj bo pasozytow nie chcemy. Ja bym corke wyklela za " zwiazek " z murzynem/ciapatym i wydziedziczyla

Gość gość
To że Polacy nie szanują kobiet które za partnerów wybierają obcokrajowcow to bzdura , nikt nie wtrąca się w cudze życie i każdy ma prawo wybierać i żyć z kim chcę tylko u większości facetow nie tylko Polaków załącza się syndrom ochrony stada ( pierwotne instynkty przedłużenia swojego gatunku) i taka kobieta która wyłącza się na wlasne życzenie z tego stada traci szacunek i w razie klapy ciężko uzyskac jej wsparcie i zrozumienie.Łatwiej jest ułożyć sobie samotnej matce z dzieckiem życie z nowym partnerem pod warunkiem że dziecko jest białe ( członek swojego stada) niż kobiecie która ma mieszane dziecko (z murzynem czy arabem) a w komentarzach o mieszanych zwiazkach jest poprostu zazdrość i żal że kobieta oddcina się od swojego kręgu kulturowego.

Gość gość
Według mnie każdy ma prawo układać sobie życie z kim chce tylko trzeba poprostu ponosić konsekwencję swoich wyborów znam osobę ( moja rodzina) która wybrała na partnera murzyna i nie wiem czemu tłumaczyła się tym że Polacy to są tacy brzydcy pijacy i takie tam i stąd jej wybór , teraz została sama z dzieckiem nikt normalny nie chcę układać sobie życia z nią i nagle zmieniła zdanie o Polakach że nie są aż tacy zli , i chcialaby normalnego męża.