Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość PanBury

Wstydliwe wspomnienia z okresu dorastania

Polecane posty

Gość PanBury

Część, obudziłem się dziś rano sam w łóżku i wzięło mnie na wspomnienia związane z moim życiem erotycznym. Poruszając się w odmętach pamięci trafiłem na wspomnienia związane z okresem dojrzewania. Jako nastolatek miałem obsesję na punkcie seksu i niestety problemy z dziewczynami. To pchnęło mnie do wielu niezrozumiałych i bardzo wstydliwych obecnie działań. Zastanawiam się czy ktoś miał podobnie. Pierwszą rzeczą jaką sobie przypominam jest fakt, iż obnażyłem się przed starszą siostrą mojego przyjaciela. Wiele wstydliwych wspomnień jest związanych z jej osobą. Wszystko zaczęło się od tego, że zostałem u kumpla na noc, jego siostra - Weronika miała nocować u swojej koleżanki, więc matka kolegi pościeliła mi w łóżku Wery. To okazała się znakomitą okazją by trochę pomyszkować w jej rzeczach. Wowczas trafiłem na szufladę z jej bielizną, która wówczas zacząłem przeglądać, a w przyszłości podkradać. Wziąłem jedną z par majtek i zacząłem się masturbować w jej łóżku. Leżałem całkiem nagi pod kołdrą gdy usłyszałem, że ktoś wszedł do domu i krząta się w przedpokoju. Po chwili do pokoju wchodzi Weronika, która nie spodziewała się mnie tam zastać. Zapytała co robię i po chwili poprosiła abym przeniósł się do pokoju kolegi. Zapytałem czy nie możemy spać razem, jednak jak można było się spodziewać odmówiła. Ja wciąż leżałem całkiem nagi pod kołdrą i wydało mi się wspaniałym pomysłem wstać całkiem nago by zobaczyła moje nagie młode ciało i nabrzmiałe przyrodzenie. Tak też uczyniłem. Nie wiem czego się spodziewałem, ale pamiętam jej wzrok, zdziwienie i... wrzask. Szybko wskoczyłem w bieliznę i poszedłem do pokoju kolegi. Co ciekawe gdy mama zapytała ją co się stało nie wydała mnie, a jedynie powiedziała, że się przestraszyła, że ktoś jest w jej pokoju.

Gość gość
dobrze ze jej chociaz lozka nie zaswiniles.a skoro mowisz ze miales"mlode cialo", pewnie sporo starsza od ciebie?