Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

karmie piersią i nie moge zajść ponownie w ciąże

Polecane posty

Gość gość

karmie rano koło 6, później o 15 i o 20. natomiast w nocy pierwszy raz kolo północy a do rana jeszcze z 4 razy...dziecko tak często mi się teraz budzi...co zrobić albo raczej jak sobie pomóc by móc zajść w ciąże? a nie chce jeszcze dziecka całkowicie odstawić od piersi.

Gość gość
Po co ci od razu druga ciaza ? 500 plus kusi ?

Gość gość
po to abyś się głupio pytała. wiesz, niektórych stać na dziecko bez 500+ i tylko głupiec liczy na 500+ które za kilka miesięcy się skończy... Tak wiec nie mierz kogoś swoją miara...

Gość gość
Haha nie mierze idiotko bo ja te wasze 500 plus mam w d***e, mieszkam za granica tepoto. :D zajmij sie dzieckiem a nie sie pytasz na forum jak drugie zrobic Boze co za ciulica hahaha

Gość gość
Jeszcze napisz ile razy do kibla chodzisz na posiaadowke

Gość gość
20.36 dlatego napisała bo ilosc karmien ma duże znaczenie jeśli chce się zajść w ciaze. ale co ty tam możesz o tym wiedzieć, widocznie bardzo niedouczona jesteś. A utorko ja bym ci radziła pojsc do lekarza, bo tutaj się niczego mądego od tych nieuków nie dowiesz.

Gość gość
dziś Haha nie mierze idiotko bo ja te wasze 500 plus mam w d***e, mieszkam za granica tepoto. smiech.gif zajmij sie dzieckiem a nie sie pytasz na forum jak drugie zrobic Boze co za ciulica hahaha x i co się podniecasz, że mieszkasz za granicą? czym się tu chwalić? obojętnie w jakim kraju mieszkasz jesteś tam NIKIM, a zapierdalasz za taką stawkę za którą oni by nawet malym palcem u nogi nie kiwnęli...Frajeraka :P i jeszcze się pewnie kisisz w mieszkaniu z Turasami, Ukraińcami z jednaą kuchnią i łazienką, bleee. No ale może dla ciebie to luksus i szczyt marzeń :P

Gość gość
masz racje gościu wyżej, pójdę do lekarza, tutaj niczego mądrego się nie dowiem.