Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Maz wlasnie wyszedl do kochanki bezczelnie a ja placze

Polecane posty

Gość gość
to wytłumacz dlaczego facet idzie do starej? zamiast w domu żone posuwać

Gość gość
kompletnie tego nie wiem.... wypinam mu się posłusznie gdzie zechce i kiedy zechce a on wzgardził tym i do tej zdziry uciekł...

Gość gość
Są domy samotnych matek... ale paniusia zbyt dumna :D:D zróbcie siebie jeszcze kilka dzieci :D

Gość gość
Przestań mu gotować i prasować na początek.... Sprawiasz wrażenie prostej dziewczyny i dałaś zrobić z siebie kurę domową....

Gość gość
nie gotuje ., nie umiem. on jada na mieście albo u niej a ja zupki amino. najczęściej pomidorową bo lubię

Gość gość
kootas kootas kootas kootas kootas kootas kootas kootas kootas

Gość gość
Urozmaicę ci trochę to twoje nudne prowo sfrustrowana kochanko :D kootas kootas kootas kootas kootas kootas kootas kootas kootas

Gość gość

Gość gość

Gość gość
Hanka stara dopa Hanka stara dopa Hanka stara dopa Hanka stara dopa Hanka stara dopa

Gość gość

Gość gość
Hanka stara dopa Hanka stara dopa Hanka stara dopa Hanka stara dopa Hanka stara dopa

Gość gość

Gość gość
Prawo niskich lotów :-(

Gość gość
Hanka stara dopa się nudzi

Gość gość
twoj maz, autorko, jest chory na glowe.najgorsze to ze go kochasz i nie masz dokad pojsc.jestes teraz na macierzynskim, czy nie pracowalas?jesli masz wlasne pieniadze,jedyna rada to przestac sie do niego odzywac, o gotowaniu juz byla mowa wiec sie nie powtarzam

Gość gość
Tu autorka , szkoda ze wwszystkie odpowiedzi wczoraj po polnocy niby moje to podszywy. Ludzie mie macie co robic tylko podszywac sie ? Brak słów

Gość gość
Nic wczoraj wieczorem nie pisalam. Odpowiadaliscie na glupie teksty podszywa.

Gość gość
Ja jemu nie gotuje juz od dawna. Napisalam w swoim wpisie ze z nim obecnie tylko mieszkam. Nie wiem, gdzie sie stoluje bo praktycznie caly dzien nie ma go w domu. Pranie takze robie tylko sobie i corce. Nie ma mowy o tym, zebym mu jeszcze uslugiwala..zaczernie chyba za chwile nick i bedzie po klopocie bo widze ktos sobie niezla zabawe urzadzil :o

Gość gość
twoj maz to zlamas , ale czemu nie uprawialas z nim sexu jeszcze przed tym jak cie zaczal zdradzac? , gdyby mial sex w domu to by nie szukal na boku , a skoro widzialas ze jestes skazana na niego i nie masz gdzie odejsc to trzeba bylo poczekac i nie zachodzic odrazu w ciaze

Gość gość
Jestesmy malzenstwem 6 lat, a znamy sie 12 a coreczka ma 9 miesięcy, wiec w ciążę od razu nie zaszlam. Staralismy sie pol roku o nia. Nie mam pojecia od kiedy dokladnie to trwa. Gdybym nie uprawiala z nim seksu, to bym nie miala teraz dziecka na rekach. A w tej chwili to on sie nawet coreczka nie interesuje, bo widzi ja moze 10 minut dziennie z wlasnej woli. Musze isc teraz i nie bede wiecej pisac poki co, wiec prosze nie wierzyc jesli sie podszywy pojawia, to nie ja.

Gość gość
Cześć. Jestem facetem i nie jestem święty ale nigdy bym się tak nad żoną nie znęcał psychicznie. To okrutne. To że ma kogoś na boku to powinien ukrywać a nie wykorzystywać żeby ci dowalić. Nie znam gościa ale powinnaś spr czy rzeczywiście ma czy tylko idzie na piwo a ciebie dręczy.

Gość gość
A dlaczego Trynkiewicz wolał chłopców? Głupie pytania. Mąż autorki jest p**********y i jedyne co można zrobić to zbierać dowody.

Gość gość
Aurorka tępa suka, dawaj mu doopy to nie będzie musiał starej sąsiadki roohać, proste jak cep

Gość gość
gość wczoraj O czym ty pierdolisz.9 miesięczne dziecko do żłobka....tak to.robią pojeby chyba jakieś. Dziecko ma być przy matce.Łatwo Ci pisać "na swoje". W Polsce matka z dzieckiem małym na swoje ma iść? Może tobie kurwa ktoś pomaga a cwaniakujesz w necie a może straciłaś kontakt z rzeczywistoscią. Do autorki napiszę tylko jedno.Walcz o swoje prawa ale zastanów się również nad pewnymi problemami.Np nad tym dlaczego doszło do tego że twój mąż sobie taką kochankę znalazł.

Gość gość
nie gotuje mu, nie daje doopy, i nie robi prania, to na hooj mu ona potrzebna? jėbany pasożyt, i jeszcze kūrwa narzeka, no ja prdl

Gość gość
tak się właśnie jak w temacie kończą związki desperatek i naiwniaczek. wchodzą w związek bo tak się robi bo to normy społeczne bo to cel życia :D a potem cierp ciało co chciało i płacz i zgrzytanie zębów a potem z zawiśc***iją do singielek, kobiet mądrych, które postawiły na lepsze życie i nie potrzebują do szczęścia śmierdzącego jajami knura.