Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Michał121212

...

Polecane posty

Gość gość
Moja koleżanka zachowała dziewictwo dla faceta który został jej mężem. Mówił jej że bardzo docenia to że nie miała przed nim żadnego faceta do łóżka. Są małżeństwem już jakieś 12 lat. Mają dzieci. Szkoda tylko że gość ją regularnie zdradza. Ona o tym chyba wie ale nie odejdzie bo nie dałaby pewnie rady utrzymać się mając te dzieci, ale widać że sie dziewczynie sie wszelakie ideały życiowe zawaliły. Także morał taki. Nie warto sie starać dla faceta bo on prędzej czy później sie znudzi tematem.

Gość satan_666
Facet nie zdradzi gdy ma zasady. A takie pierdy czy zrobił to przed ślubem czy nie, dobrze to czy źle to sobie można wsadzić. Każdy ma popęd, nie każdy jest aseksualny jak autor.

Gość szatan_666
Facet nie zdradzi gdy ma zasady. A takie pierdy czy zrobił to przed ślubem czy nie, dobrze to czy źle to sobie można wsadzić. Każdy ma popęd, nie każdy jest aseksualny jak autor.

michas jedno jest pewne :))) hahaha ciebie kobiety nie dotycza !:(( nawet puszczalskie nie mrugna na ciebie:D:D,a co dopiero kobietki cnotliwe ?!-

Ta MMartha to okaz wyjątkowo p*****lniętego k********a. Niech radykalni Islamiści pospieszą się z inwazją na ten chory kraj bo degeneracja moralna społeczeństwa rozwija się w zastraszającym tempie. Takie suki jak ta powyżej powinny zostać publicznie ukamienowane a najlepiej to by było gdyby była transmisja na żywo w TV bo przecież nie każdy Mógłby przyjść na to wspaniałe wydarzenie.

Gość gość sylwia
11.40Kropka w kropkę miałam to samo.

Gość gość
Beda kamienowane, a uliczki bedziemy brukowac lbami takich lewackich sodomitow.

Gość gość
male gowno znowu szczeka

Skoro nie szanujesz kobiet, które nie zachowały czystości do ślubu to myślisz, że będziesz szanować kobietę, która jest dziewicą? Jak będzie chciała więcej po ślubie i szczytować orgazmem to ją będziesz od puszczalskich wyzywać?

Gość Michał121212
A to ciekawe bo takie, ktore byly dziewicami w dniu slubu i nie zdradzily meza szanuje. Wiec przestan mi wmawiac, ze jestem kims kim nie jestem.

Taliia dziś dlaczego? Przecież mężatka też powinna czerpać przyjemność z seksu małżeńskiego. Jak będzie chciała spróbować np. innej pozycji to dlaczego miałbym ją wyzywać od puszczalskich skoro robi to tylko zemną?

MałyKsiąże dziś Już się wystraszyłam, że stosujesz też takie zasady po ślubie. Był filmik na youtubie jak ksiądz się wypowiadał, że z seksu małżeńskiego też można czerpać z niego przyjemność i można nawet Boga zaprosić i to normalne, że seks nie służy tylko do robienia dzieci. Mam nadzieję, że znajdziesz taką dziewczynę bo w tych czasach ciężko. A co myślisz o tym jak para prawiczek i dziewica uprawiali seks przedmałżeński, ale wzięli ze sobą ślub?

Gość Euzelioszka
Małe goowno- to czemu nie kamieniujesz tych kobiet? Czemu???

Gość gość
male gowno, wez leki na leb

Gość gość
małe goowno ciagle tu pierdzi ryjem na tym forum ? :D

Gość gość
gość dziś bo się związała z nieprawiczkiem ruchaczem co sypia z wieloma kobietami jak tak można? jak można nie zachować dziewictwa do ślubu dla męża prawiczka? dlaczego kobiety nie wybierają partnerów prawiczków? jak taki nigdy nie zdradzi

Gość Michał121212
Nie pochwalam seksu przed malzenskiego, ale jesli wezma ze soba slub i nigdy sie nie zdradzili, to mozna przymknac oko.

Gość gość
nie pochwalam małego goowna :D

Taliia dziś jako że jestem Mozaistą to w świetle Tory to właśnie pierwszy stosunek kobiety z mężczyzną jest aktem zaślubin. Jednakże w czasach Mojżesza był okres narzeczeństwa i seks następował dopiero po ceremonii przekazania panny mężczyźnie a od zaręczyn do tego momentu trochę czasu mijało. Tak więc mają szansę ale z racji tego że nie nauczyli się czekać nie wypracowali mechanizmu panowania nad popędem i nie mogli się dobrze poznać od strony mentalno-emocjonalnej gdyż w nieodpowiednim momencie rozpoczęli współżycie z którym wiążą się ogromne emocje przeszkadzające w dogłębnym poznaniu się co może skutkować problemem z wiernością a co za tym idzie takie małżeństwo zakończy się rozwodem [ale to nie jest pewne]. Zawsze istnieje ryzyko że w okresie narzeczeństwa się rozejdą i wtedy gdy rozpoczęli współżycie sprawy się komplikują. Z seksu obie strony powinny czerpać satysfakcję ale bez stosowania sztucznej antykoncepcji. Powinni się opierać na naturalnym cyklu płodności i niepłodności.

Gość gość
UWAGA!!! MICHAŁ12121 MA NOWĄ KSYWE MAŁE GOOWNO PAMIĘTAJCIE

Gość gość
ej male gowno mama zapisala cie juz do psychiatry ??

Gość gość
haaaa male gowno

Michał121212 dziś Noo jak widzę te ich ujadanie to cieszę się jak mały dzieciak który dostał wymarzoną zabawkę. One to wiedzą że na Mężczyznę nie mają co liczyć tylko im faceci zostały.