Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Michał121212

...

Polecane posty

chodzi o wypowiedź z dziś Ja to w ogóle nie zrozumiałem o co jej chodzi. Napisała coś zupełnie odwrotnego do tego co my wygłaszamy. Biedactwo tak ją zszokowało traktowanie męża że aż postradała zmysły. Proponuje jakiegoś psychoterapeutę no i jak wierzysz w Boga to się pomódl. Do Boga a nie do Jezusa oszusta!

Gość gość sylwia
15.41Ja zachowałam!dlatego nie rozumiem jak mozna być w zwiazku wiecej niż z jedną osobą w całym swoim życiu.

Gość gość
gość dziś rozwiązanie to związek z prawiczkiem

Gość gość sylwia
Nie nazywaj Jezusa oszustem!bluznierco!A na terapie to sam sobie idz!Kurwicie sie na potegę gnoje pieprzone i nigdy nie jestescie winni dlatego nienawidzę męskiego gatunku.Ukamienować wszystkich nieprawiczkow.!i wszystkich ktorzy mieli wiecej niz jedną kobietę!Zwiazki liczą sie tylko takie z przysiegą przed Bogiem!Inne zwiazki nie mają prawa istnieć!Takie jest moje zdanie.!Albo sie jest z jedną osobą na całe życie albo sie w ogole nie zaczyna proste i logiczne. Taką mam zasadę!Kolekcjonujecie kobiety zeby sie potem jeden przed drugim mieć czym pochwalić.Chore!!i obrzydliwe!

Gość gość sylwia
shizofrenie to chyba ty masz!

Gość gość sylwia
15.44to moj wpis .Zapomniałam podpisać.Nie ma rozwiązania bo nie uznaję w tej kwestii więcej niż jednej osoby w całym swoim życiu.!Kolejny związek. ..to byłaby druga z kolei osoba a tego nie uznaję!i na to nie mam ochoty!.Jeden wystarczy reszta brzmi jak codzołostwo.Prawictwo to mit bo wy sie pieprzycie na potege .Nigdy zadna nie moze byc pewna ze wyjdzie za prawika bo jak to rozpoznać .??My przynajmniej mamy błonę a wy!??Dlatego myslicie ze wszystko ukryjecie i wszystko wam wolno.

Gość gość
takie qrwa typowe polaczkowate "nie znam sie to sie wypowiem" XXXX Polaczkowate? sam jesteś "polaczkowaty". to żałosne, że takie chodzące kompleksy przypisują moim rodakom cechy, które wcale nie są jakies typowo polskie! Po drugie, każdy zna życie, więc jakies badania można sobie w d**e wsadzić (każdy, oprócz ciebie, bo ty jesteś sztandarowym przykładem no-life'a, któremu jaja puchną z bólu i jedynie może sobie ulżyc psychicznie pisząc głupoty w internecie). Jakbyś był normalny, to byś dawno znalazł sobie taką dziewczynę, jaka by ci odpowiadała. To wbrew pozorom nie jest taki problem. Ale która by chciała psychola, który wyzywa ludzi? Na pewno nie spokojna, ułożona dziewica. Zasługujesz właśnie na taką puszczalską szmatę i taką być może w końcu będziesz "miał". Jak zapłacisz oczywiście... Chory z nienawiści i z samotności oszołom - oto, kim jesteś!

Gość gość sylwia
16.11Zapomniałeś dodać..Interesującym się mezatkami i mszczącym sie na nich za to ze straciły cnote z mezem i są z mezem a nie z nim.Istotnie chory człowiek.!!!

gość sylwia dziś Według prawa Mojżeszowego to mężczyzna ma wyłączne prawo do rozwodu. Jak mnie żona zdradzi to albo ją zostawię i znajdę sobie inną albo ukamienuję. Wszystko będzie zależało od okoliczności i aktualnego prawa, więc ja też jestem za jednym partnerem na całe  życie ale jak się kobieta nie nadaje bo zdradzi to wtedy trzeba sobie szukać innej.

gość dziś On nie obraża ludzi tylko puszczalskie. Poza tym w Prawie Mojżeszowym Bóg każe nienawidzić rozpustników, więc to z tobą jest coś nie tak.