Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Moja matka to ohydna materialistka, moherowy beret, hipokrytka...wasza też ?

Polecane posty

Gość gość

- religijna strasznie, dom to jeden wielki kościól, pełno obrazków i bibelotow religijnych - ''lesby i pedały'' to zboczeńcy, powinni ich leczyć - teraz ta sprawa z ustawą aborcyjną, te kobiety które chcą protestować to ''dziwki'' i ''szmaty''- jej słowa - ludzie z tatuażami sa chorzy psychicznie - dla niej najwazniejsza jest rodzina tak twierdzi, ale ciagle mowi o pieniądzach, nawet jej znajome czy dalsza rodzina zwracają na to uwage, ze ty ciągle o pieniądzach, matka miala kiedys szał kredytowy, nabrała kredytów jeden za drugim ktore splacalismy 12 lat, ona jak poczuje forse to dostale kurwicy, nie mysli o rachunkach, jedzeniu tylko lata po sklepach kupuje szmaty, kolejne religinne badziestwo, daje na msze , przepuscila w ten sposob ponad 40 tys, niewiadomo gdzie te pieniadze sie podzialy bo w domu mamy przeciętnie - od zawsze mnie krytykowala, mowila jak mam zyc, zadnych imprez, zadnego alkoholu, poznego wracania, kiedys poznalam faceta i ona stwierdzila ze nie moge sie z nim spotykac, ze taki ''byk'' ze pewnie hormony bierze, narkotyki, ze jak bandzior wyglada, ze prawdziwy mezczyzna to chodzi w ładnej koszulce, sweter, garnitur, ladnie obcięty a nie taki łysy... Ona jest przyczyną mojego nieszczęśliwego życia, niestety ja nigdy juz nie bede szczesliwa, kiedys nawet myslalam o samobójstwie ale boje sie to zrobic... Moj ojciec to niestety pantoflarz, gdy podnosil glos matka krzyczala a potem ryczała i jemu robilo sie jej żal i tak na okrągło

Gość gość
Moja to tylko materialistka, hipokrytka i plotkara, moherem nie jest, bo ma tylko 44 lata, a w*****a jak ta stara jędza spod kościoła.

Gość gość
hmmm zupenie jakbym czytaka o swojej, jedynie ten materializm sie nie zgadza, ale tez strasznie religijna, fanka ojca Rydzyka, wiekszosc pieniedzy wydaje na kosciol i wysyla do radia. Od kad pamietam tez zawsze straszyla mnie pieklem, krytykowala moj stroj, znajomych, zabraniala sie spotykac z chlopakami bo to nieczyste..itp. Dopiero jak wyjechalam za granice to uwolnilam sie od jej tksycznego wplywu