Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kuzynka mnie wczoraj zwyzywała bo jutro idę na strajk kobiet

Polecane posty

Gość gość

Tyle inwektyw pod adresem mojej osoby chyba nigdy od nikogo nie usłyszałam, ona i jej mężulek zmieszali mnie z błotem, a dziś zapewne poszli do kościoła jak na katolika polaka przystało :O właśnie dlatego odczuwam pogardę dla ''katoli'' , nie znam żadnego katolika który byłby dobrym człowiekiem, otwartym, miłym, sympatycznym, same ludzkie odpady i szambo, miauczą jak te koty o rzekomym ''prześladowaniu'' ludzi wierzących...w co wierzących ? buhaha wezcie mnie nie rozśmieszajcie, naczelny wódz katolików Terlikowski przekracza już wszelkie granice tępoty umysłowej...dziwne, że takie osoby nie są leczone psychiatrycznie :O

Gość gość
I dobrze zrobila

Gość gość
Czy piz,ę już przygotowałaś do pokazu

Gość gość
Dobrze ci powiedziała. TV tylko ludziom wode z mózgu robi, ze nuby większość jest za aborcja a tak naprawdę tylko niespełna 30% a reszta jest przeciw aborcji. I co z tego, ze poszli do kościoła co cie to obchodzi?

Gość gość
Ej nie wkręcajcie sie -od razu widać że to TROLL mozliwe nawet ze facet :O . Zrozumcie KOD za wszelką cenę nagłaśnia swoje inicjatywy .Trolling to podstawa :O:P