Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Masakra... matka w wypadku stracila trojke dzieci

Polecane posty

Gość gość

W rodzine wjechala inna kobieta ktora nieprawidlowo wyprzedzala... zginelo rodzenstwo 6, 9 i 11 lat. Wspolczuje z calego serca matce... Az mi lzy leca...sama mam roczna corke i nie wyobrazam sobie zeby moglo jej sie cos stać albo zeby ktoa zrobil jej krzywde a stracic trójkę dzieci na raz to niewyobrazalna tragedia

Gość gość
cooooooo? :( daj jakiś link do info

Gość gość
Też to teraz słucham, na polsacie w wydarzeniach było. Pewnie na ich stronie też jest. Baba przed zakrętem kilka samochodów wyprzedzała. jechała ze swoim męzem i SWOIMI 10letnimi dziećmi :O

Gość gość
Na swiecie i tak ma byc doceowo 500 mln ludzi, reszta ma umrzeć

Gość gość
Słyszałam . Ja bym ta babę zaje*** 3 dzieci zabiła.

Gość gość
Znam przypadek kilka lat temu, gdzie w sumie w wypadku zginęło 4 braci (w woj.kuj pom), 3 na miejscu, 1 przegrał walkę w szpitalu. Nawet nie mogę sobie wyobrazić, tyle razy się cieszyć, nosić pod sercem, sprowadzać na świat, chuchać, dmuchać i NIE MA. Potworne. Zresztą ilość nie ma tu znaczenia, są ludzie z ukochanym i jedynakami, bo więcej nie mogli i dla nich to taka sama strata. "Strata całego świata".

Gość gość
Tez slyszalam w wydarzeniach...az mam ciarki na plecach...masz rodzine a w jednej sekundzie tracisz wszystko

Gość gość
czytam właśnie artykuły i powiem tak w tym kraju nawet dziennikarstwo upada. Zatrudniają jakichś ulomnych ludzi do tej roboty. W jednym piszą, ze wyprzedzalo volvo w którym te dzieci jechały w innym piszą, ze ford w którym jechała kobieta za kierownicą. Niech oni się kuzwa zdecydują kto co gdzie i kiedy :o za powodowanie takich wypadków powinna grozić kara śmierci bezwzględnie!!!! biedne dzieci :( a rodzice....Jezu nie chciałabym być teraz w ich skórze :(

Gość gość
19:10 Taka krótka wypowiedź stawia cię w równym szeregu ze sprawczynią tego wypadku. Byłaś tam, widziałaś, znasz przyczynę, wiesz, że np. jeden z wyprzedzanych nie dodał celowo gazu, może była chora, zmęczona...Ty pewnie zawsze jeździsz przepisowo, nie popełniłaś błędu...jasne, jeśli nie jesteś kierowcą. CO CIĘ UPRAWNIA DO PISANIA O ZABIJANIU DZIECI? Masz mentalność na poziomie gimbazjum.

Gość gość
Ojciec walczy o życie ale po co on ma żyć ...?

Gość gość
Ogromna tragedia. Zgadzam się jednak z wyższym wpisem: policja i świadkowie nie mają jednej wersji, ale kafetarianki już wymierzają karę i są żądne krwi. Żenujące. Powtarzacie frazesy, w w realu mało kto jeździ przepisowo, na swojej trasie w mieście, zawsze jeżdżę "w kolumnie", jest ograniczenie, a rzadko mam na liczniku mniej niż 80 i nie wyprzedzam, jadę w równym tempie 80. Poza zabudowanym jak mogę jadę ok 110 i nie ma jazdy żebym przy tej prędkości nie była wyprzedzana. Nie opluwajcie tak "odważnie" minitora tylko zacznijcie od siebie i swoich partnerów. Już nie mówię o tych tysiącach ( zatrzymanych, a ile jest naprawdę) po alkoholu czy innych środkach odurzających. Mniej odwagi w necie, a więcej myślenia w rzeczywistości.

Gość Dyreektorkaaaaz
Też mnie irytują takie komentarze. Nieszczęście niewyobrażalne, ale przyczyna najczęściej jest złożona.

Gość gość
Juz mniejsza o to jak to sie stalo ale nie wyobrazam sobie jak musi sie czuc matka ktora stracila trojke dzieci w jednej chwili

Gość gość
Nie popełnia błędów za kierownicą ten kto nie jeździ albo jeździ mało. Każdy kierowca to wie, zazwyczaj się udaje, ale czasem zbiegiem się kilka czynników i tragedia :( Sprawca wypadku jest rodzicem, dla niego to też pewnie koniec życia, jego rodziny tym samym też, przynajmniej w obecnym kształcie. Takie osoby najczęściej kończą w szpitalu psychiatrycznym. Ale żeby pisać o śmierci niewinnych dzieci?

Gość gość
19:22 Może dla żony...

Gość gość
Wyprzedzanie z nadmierna predkoscia kilku samochodów na zakręcie jest zwyczajnym bledem wynikającym ze zmęczenia? Bo to jest oficjalna wersja policji.

Gość gość
19:22 nie no ma umrzec bo jego zycie jest nic nie warte bo tylko dzieci sie licza tak? a autorko zalozylas moze wczoraj taki temat odnosnie mezczyzny ktory wpadl w poslizd i zginal? czy tylko dzieci smierc to tragedia a doroslych to juz nie?

Gość gość
Ja pierdole cp wy z ta matka?.a ojca wam nie zal? Na tym forum tylko matka matka matka a facet to tylko dawca spermy. Mam nadzieje ze maz tej kobiety przeżyje bo bedzie im latwiej razem przejsc przez ta tragedie.

Gość gość
Oj wiadomo ze ojca tez szkoda ale chyba kazda z nas utozsamia sie z matka a nie ojcem. A tak ogolnie to dziwne ze w wyniku czolowego zderzenia dzieci ktore jechaly z tylu zginely wszystkie a rodzice z przodu jakos z tego wyszli

Gość gość
Macie racje, nasze społeczeństwo jest strasznie ządne krwi, to jest chore. Kara śmierci najchętniej dla każdego, chyba to jakies frustracje wychodzą? Ja pamiętam sprawę tych 4 braci, co utonęli w rzece...

Gość gość
Nic nowego. O Hiobie nie słyszałyście?

Gość gość
po ch*** idio*** wyprzedzala 3 samochody naraz?! wiadomo ze jej wina

Gość gość
19:44 Przede wszystkim dla żony. My straciliśmy dziecko, co prawda nie w wyniku wypadku... Mimo upływu tylu lat zawsze się o tym mysli. Jednak co nam pomogło przetrwać to właśnie miłość między nami. Nie wyobrażam sobie utraty meża ale również tego by któreś z nas stwierdziło że nie ma już po co żyć. Mamy drugie dziecko, jednak żyjemy głownie dla siebie z męzem.