Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Połykanie spermy

Polecane posty

Gość gość

Faceci to lubią? co w tym takiego fajnego?

Gość gość
Orgazm jest przyjemny i kiedy chcesz wtedy wyjąć penisa to trochę tak jakbyś przestała w najlepszym momencie. Choć oczywiście niektórzy kończą ręką, poza buzią. A jeśli już jest wytrysk w buzi, estetyczniej i łatwiej jest dziewczynie połknąć jak później wypluwać. Jeszcze jakby to było pod prysznicem, ale gdzie chcesz to wypluć? Bez sensu.

Gość wiedza zakazana
taka która połyka to prawdziwie oddana facetowi kobieta. Jakby moja nie połykała to by poleciała na zbity pysk. Jak jakaś wypluwa to was się brzydzi, polecam takiej się pozbyć. Połykanie to ostateczny sprawdzian czy kobieta nadaje się na partnerke i żone. Nie połyka z entuzjazmem to czas na wymiane.

Gość gość
Jesteś ohydny i twoje wątki o seksie są tak goowniane i stolcowe jak ty sam.

Gość gość
świętoszka się znalazła, pewnie jeszcze powie że 25 letnia dziewica. Nic dziwnego że faceci od ciebie uciekają jak druta nie potrafisz im obrobić

Gość gość
Nie, mam 2 x tyle i raczej sie do mnie garną, mimo, że nie uznaję żadnych wynaturzeń.

Gość gość
Tak wszyscy na cb lecą 50 letnią raszple wy wszystkie na kafe najpiekniejsze najporzadniejsze ale do ttematu moja nie polyka chociaż fajnie by było wczoraj wieczorem sie bzykalismy doszedłem na jej ciałko ona zeszła do rodziców cos tam pokazać bo ojciec kupił nowego latopa a ka usnolwm przed tv jak przyszla to obudziła mnie lodzikiem fajna sprawa budzisz się bo ktoś ci szarpie druta