Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Oburzenie, niezrozumienie,niezadowolenie innych z powodu imienia corki

Polecane posty

Gość gość

Razem z mężem postanowiliśmy nazwać nasza córeczkę Roksana. Rodzina, wujkowie.... Sąsiedzi....ginekolog! Dowiedziawszy się o tym jakie imię wybraliśmy dla córki, reagują odrazą..no że jest brzydkie? Głupie? A nam się bardzo podoba i nie zmienimy go że względu na innych. Zastanawiam się czasami jednak, czy rzeczywiście z tym imieniem " jest coś nie tak "???

Gość gość
Moja najlepsza przyjaciolka to Roksana. Miala troche problemow z tym imieniem w szkole ale pozniej w zyciu ok. Teraz jest lekarzem i za przeproszeniem w d. ma co kto o jej imieniu sadzi :)

Gość gość
Nie wiem, czy teraz jeszcze to występuje w dużych miastach, bo się wyprowadziłam, ale kiedyś za wycieraczki samochodów wkładano karteczki z nagimi zdjęciami prostytutek i adresem, gdzie można skorzystać z usługi :O . Co druga prostytutka miała pseudonim Roksana i większości osób z naszego pokolenia to imię właśnie z tym się kojarzy.

Gość gość
Roksana kojarzy mi się z pseudonimem laski z agencji towarzyskiej. Ale co kto lubi, innym nie pasuje też imię mojej córki, więc olej to i nazywaj z mężem tak jak WAM się podoba ;)

Gość gość
Roooooooxannne, you don't have to put on the red dress tonight!... Mówi ci to coś, autorko? ;)

Gość gość
Normalne imię. Nie jest w moim guście,ja nie nazwałabym tak córki ale imię jest całkiem okej. Jeżeli Wam się podoba to nazwijcie tak małą. My z mężem od początku,gdy tylko dowiedzieliśmy się że będzie chłopiec ustaliliśmy imię. Nataniel. Rodzina,znajomi też byli przeciwni. I ginekolog jak sie dowiedział na usg jak chcemy nazwać małego zapytał czy nie rozważamy innego imienia. Nam sie podobało i mimo że z każdej strony podsuwali nam inne imiona tak zostało. Nataniel ma już 4 miesiące. Nadal jest oburzenie co do imienia ale to nasze dziecko i my o nim decydujemy. Nie przejmuj sie... Ludziom nigdy nie dogodzisz.

Gość gość
imię bardzo ładne jakies 16-18 lat temu był taki szał na roksany bo mije 3 kolezanki tak dały na imie dzieciom, mój syn ma 18 lat i własnie jak leżałam z nim w szpitalu to pełnoi było wtedy Roksan ,,,,,,,,mój brat ma 6 letnia córeczkę która ma roksana i sie wszystkim podobało nie rozumiem tego oburzenia

Gość gość
Natan Wojciechowski. Albo Natan Kowalski. Albo lepiej: Nataniel Konieczny. :D :D :D Czemu tak krzywdzicie te biedne dzieciaczki? ;) Całe życie, w każdym urzędzie, na każdej imprezie z nowopoznanymi ludźmi będzie musiał powtarzać swoje imię ;) O ludzie.. ;)

Gość gość
Roksana, Samanta Andżelika niestety kojarza mi sie z prostytutkami :(

Gość gość
Roksana Pawlik i Nataniel Kiełbasa

Gość gość
Dżesika Bażant <3

Gość gość
dokładnie jak wyżej Roksana to bardzo popularna ksywka prostytutki i pewnie tak się kojarzy tym osobom które nie chce tego imienia dla twojej córki

Gość gość
A nie lepiej Natasza?

Gość gość
Moja 20-letnia siostrzenica nosi to imię i gdybym nie kafeteria, to wciąż bym żyła w przekonaniu, że to normalne imię. O dzięki idealne kobiety o idealnych imionach żeście mnie oświeciły.

Gość gość
Nie wiesz jak mam na nazwisko więc nie porównuj to zwyklego Kowalskiego czy Nowaka. Ci,którzy tak krytykują te imiona powinni pochwalić się swoim wyborem :) Może my też się pośmiejemy :)

Gość gość
Nie wiesz jak mam na nazwisko więc nie porównuj to zwyklego Kowalskiego czy Nowaka. x O, pardon!! Nie chciałam Cię urazić. Nataniel Krasnopolski. Nataniel Pompadour, ul. Witosa 7. Nataniel Perine, ul. Bojowników Westerplatte 293. :classic_cool:

Gość gość
Ja mam na imię Roksana,mam 28 lat i nigdy w życiu nikt nie dokuczał mi z powodu imienia :) Mam córeczkę Giulie ( dzulie ) i początkowo ludzie tez złe reagowali :) mam to gdzieś :) Autorko najważniejsze,ze Tobie sie podoba!

Gość gość
Bo to imię jest fatalne. Dla ruskiej kurtyzany w sam raz :)