Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego kobiety chca, zeby facet im uslugiwal, za gowno warte dziekuje?

Polecane posty

Gość gość

Jak nie chcecie dawac dupy, to chociaz qrwa placcie w PLNach... :O

Gość gość
bo facet to niewolnik uświadom to sobie a akt ślubu to tak naprawdę akt własności ;)

Gość gość
Ja mowie o facetach nie zonatych. Np jakas babka prosi mnie, zebym jej kolo zmienil w samochodzie, a po wszystkim zamiast dac dupy, albo zaplacic 50 zl to slysze: "dziekuje panu... :)". :O

Gość gość
A jak tobie keczup poleci na koszulę i trzeba to jakoś szybko zlikwidować to lecisz do koleżanki żeby pomogła plamę sprać to płacisz jej od razu 50 zł czy proponujesz że cipe wyliżesz?

Gość gość
Czy ja powinnam oczekiwać od każdego pana, który prosi mnie o ustąpienie miejsca w autobusie, 10 zł od łebka? Może biznes z tego zrobię.

Gość gość
A tak serio, popier/doliło cię, stary? To się nazywa uprzejmość. Chcesz to wyświadczasz, nie chcesz, to nie wyświadczasz. Ty pomogłeś tej pani, ta pani pomoże komuś innemu, tamten pomoże tobie, i tak dalej. To już wszystko trzeba do ruc/hania sprowadzić?

Gość gość
15:04 problem polega na tym, ze one nie pomoga bo: A) sa slabsze fizycznie. B) powiedza, ze "nie maja jak ci pomoc".

Gość gość
15:04 po za tym obca kobieta ci kiedys pomogla bezinteresownie? Jesli tak to w czym? I czy twoja pomoc, byla warta tyle samo co jej?

Gość gość
autorze ty nie jestes nawet człowiekiem, tylko nowym gatunkiem biorobota z wypranym mózgiem i nie nazywaj siebie mężczyzną bo tp będzie błąd, haha 🖐️ "gość dziś A tak serio, popier/doliło cię, stary? To się nazywa uprzejmość. Chcesz to wyświadczasz, nie chcesz, to nie wyświadczasz. Ty pomogłeś tej pani, ta pani pomoże komuś innemu, tamten pomoże tobie, i tak dalej. To już wszystko trzeba do ruc/hania sprowadzić?" - Racja i wszystko w temacie.

Gość gość
Frajerzy niech was kobiety wukorzystuj za usmiech, i gowno warte dziekuje. U mnie maja mi placic, jak bede potrzebowal ich pomocy, to tez sie spytam ile ona kosztuje.