Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość co jeszcze

Czy kobiety oprócz wyglądu nie mają NIC do zaoferowania?

Polecane posty

Gość gość
rozmowy w toku prawdziwe historie od farbowania wlosow po zostawanie modelką

Gość gość
gość 2016.10.05 z kobiety to chociaz coś jestusmiech.gif -dzieci urodzi i sie nimi zajmie -do pracy pojdzie -w domu ogarnie i ugotuje i co malo wam?wy nie robicie polowy tego!! Zgłoś Dzieci rodzi <--- taka wasza funkcja, chyba facet przez doope nie urodzi Do pracy pójdzie? <--- kasa w markecie to szczyt marzeń dla większości a najlepiej to wcale nie pracować niech chłop zarobi W domu ogarnie i ugotuje? <--- to facet ma jeszcze służbe dla pasożyta wynająć, kompromitujesz się kobieto - FACET - zarabia na WSZYSTKO przeważnie albo przynosi znaczną część kasy, musi wszystko zreperować co wy spíerdolicie, musi słuchać dziamdziania że ciągle za mało i za mało ( bo mąż Frani to jej BMW 700 kupił i wy też chcecie) , musi ciągle wysłuchiwać waszych umysłowo chorych sielanek i być psychologiem, musi być przyjacielem, ginekologiem, mechanikiem, lakernikiem, księdzem, itp itd.

Gość jak moża to zjèbać
gość 2016.10.05 ja jestem po 4 poważnych kilkuletnich związkach i nie zamierzam wchodzic w kolejny, od 7 lat sama z wyboru...... OOO Jak moża SPÍERDOLIĆ 4 poważne związki? To może z tobą jest coś nie tak, eh?? Czas umówić wizyte do psychiatry czy psychologa czy gdzieś gdzie leją olej do głowy. Typowa baba, spíerdoli każdy związek w który wchodzi i oczywiście zawsze to wina kogoś innego. Puknij się w łeb, i wykup leki co doktor od łepetyny przepisał. Współczuje twoim ex facetom, naprawde.

Gość kilo soli gram rozumu
gość 2016.10.05 żadem porządny facet nie wymaga aby jego kobieta wyglądała jak kúrwa, przestań oglądać patologiczne TV i czytać patologiczne babskie czasopisma gdzie robią papke z resztek babskich mózgów i może, MOŻE, zrozumiesz w jakim błędzie jesteś

Gość gość
gość 2016.10.05 gość dziś o kim mowiszoczko.gif ? ja jestem sama i zadnych bachorow nie mam bogu dzieki, ktore uwiazałyby mnie materialnie do smierdzacego typa zwanego mezczyzno >>> Patologii dziękujemy za nie rozmnażanie się, selekcja naturalna to święta rzecz i działa bezbłędnie od miliardów lat. Miłego dnia.

Gość gość
kobieta to duży dzieciak

Gość gość
gość dziś z jakiej wioski jesteś dziecko?? desperatów nie brakuje, szczególnie na prowincji, gdzie do wyboru dziura kozy albo jakaś wymalowana niunia, wielu wybiera koze, taniej, pewniej, i o alimenty nie będzie sądzić ;)

Gość gość
gość 0:34 licz się ze słowami bo zasądzę i od ciebie:P

Gość chcecie rządzić peezdą o nie
dziś kobieta to duży dzieciak >>> one są egoistki i manipulantki, popuści taka szpary i zaczyna rządzić, a takiego hooja, nie ze mną takie wybryki, znam ja wasze wszystkie chwyty

Gość Rescator555
Prawdziwy facet nic wiecej od kobiety nie oczekuje. To znaczy wygladu i dobrego seksu (ewentualnie jeszcze urodzenia i wychowywania potomstwa). Natomiast spoleczenstwu kobiety moga dac co najmniej tyle samo co i mezczyzni.

Gość gość
rozmowy w toku kobiety daja