Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość co jeszcze

Czy kobiety oprócz wyglądu nie mają NIC do zaoferowania?

Polecane posty

Gość co jeszcze

bo każda się martwi czy facetom się podoba.... czyli co?

Gość gość
NIC. Ewentualnie może sprzątać i gotować. Poza tym ani to-to za grosz rozumu nie ma, kobieca logika z logiką też nic wspólnego nie ma, pogadać nie ma o czym, chyba, że sam m jak miłość oglądasz czy inne pierwsze miłości i interesujesz się kieckami i mazidłami do gęby...

Gość gość
niestety większość nie ma NIC, dlatego inwestują cały swój czas i kase w wygląd, durne szmaty

Gość gość
Ale jakby nie inwestowały w tenże wygląd i nie daj Bóg były do tego brzydkie, to choćby miały multum nietuzinkowych zainteresowań, osiągnięć i były do tego dobrymi ludźmi to byście słowa z nimi nie zamienili, hipokryci. A tak to właśnie takiej lali interesującej się głównie serialami i mazidłami będziecie kwiaty do stóp rzucali byle tylko łaskawie spojrzała na was.

Gość gość
Gòwno prawda, wole 100X bardziej kobiete na poziomie niż jakąś tępą lalke, ale niestety te na poziomie gdzieś się chowają bo uważają że jak nie są jakąś miss z wyglądu to są tylko gòwnem i nic nie warte. Niestety to TV, reklamy i babskie czasopisma wam wyprały mózgi i zrobiły papke, a wy tylko powtarzacie to co zostało zaprogramowane w waszych tępych ptasich mózgach, że wygląd to wszystko i jak nie jest się miss to z już koniec. Głupota babska nie ma granic. Wy macie wogóle jakikolwiek rozum??

Gość gość
ja mam,ale ja jestem myślicielem,przeciętna baba nie ma wypranego tam nigdy nic nie było,wiec dobrze ze sa chociaż reklamy

Gość gość
Ja mam więcej do zaoferowania, ale jestem przeciętno-brzydka :D tak poza tym to mam fobię społeczną, nerwicę natręctw, traumę z przeszłości, jestem nieufna, zbyt bezpośrednia - takiej po przejściach to nikt nie chce i wcale się temu nie dziwię, no cóż taki mój los, już trochę to zaakceptowałam. Z tego co udało mi się zaobserwować to mężczyźni, lubią takie wesołe, infatalne kobiety, a jak taka jest piękna to skaczą wokół niej jak małpki :(

Gość gość
wakacje już się skonczyły gimbusie w*********j stąd bo zaśpisz do szkoły

Gość gość
kobiety maja do zaoferowania wygląd mężczyźni za to niestety nic

Gość gość
kolejna kretynka

Gość gość
kolejny przegraniec

Gość gość
nie jestem facetem idiotko

Gość gość
zamknij jadaczkę penero

Gość gość
prymitywna sucza

Gość gość
a co maja do zaoferowania mezczyzni??:D -nie potrafi to rodziny utrzymać -nie potrafi to domu zbudować -nic nie potrafią juz naprawić -zarabiają jak baby;) -z wygladu wystarczy wyjsc na ulice i popatrzec na facetow:o jest kiepsko -zainteresowania? piwo, sport, kolesie;) gry na kompie, p****le, wysiadywanie na ławce itp.

Gość gość
na;ezy jeszcze dodać wydelikacenie , przewrażliwienie... wszystko za ciężko, przemęczać sie przecież nie będa, siatka z zkupami za ciężka... i ten smród spoconych jaj unoszący się w całym pokoju... :O jak dobrze wolną być :D

Gość gość
tez mi dobrze byc singielka dzieci miec nie chce na szczescie;) wiec chlop mi wcale nie potrzebny

Gość gość
faceci są obleśni na maxa... mało który jest apetyczny, a i przy takim szybko czar pryska, wystarczy, ze coś powie :O

Gość gość
z kobiety to chociaz coś jest:) -dzieci urodzi i sie nimi zajmie -do pracy pojdzie -w domu ogarnie i ugotuje i co malo wam?wy nie robicie polowy tego!!

Gość gość
wystarczy ze baba otworzy paszcze

Gość gość
ja jestem po 4 poważnych kilkuletnich związkach i nie zamierzam wchodzic w kolejny, od 7 lat sama z wyboru. patrząc na pary , chłopy mi już naprawdę tak totalnie do końca obrzydły. nie rozumiem kobiet, które musza kogoś mieć. a potem gorzkie żale, na własne życzenie. a jest tyle lasek idiotek, które wręcz żyją tym zeby kogoś zdobyć. kręcą waginami, wdzięczą się jak chore umysłowo... to takie żałosne i słabe. patrząc z boku naprawdę politowanie człowieka bierze.

Gość gość
Wpierw tańce godowe do samca , a potem lecą na kafeterię się żalić że zostały oszukane i wykorzystane :) I najlepsze, że to ich niczego nie uczy, dalej naiwne bo może akurat ten będzie inny, o tak , ten jest na pewno inny, czysty, można mu ufać :D po czym ładują się w pieluchy i zakładają kolejne tematy jak to im w życiu ciężko i jak to facet rujnuje im życie. Stały schemat, ale nie przemówisz do rozumu. Będą bronić swojego samca ufając mu bezgranicznie. Jednak to wszystko jest tylko do czasu. Oczka się prędzej czy później otwierają , ale wtedy jest już za późno.

Gość gość
A mnie rozpieprzają te męskie wymagania:D co oni jeszcze kurde chca? malo i malo nie dosc, że wymagają wygladania jak ku/r/w/a z p****li zachowywania sie jak ona sprzatania prania gotowania to jeszcze teraz pragna intelektualistek:D

Gość gość
gość dziś o kim mowisz;)? ja jestem sama i zadnych bachorow nie mam bogu dzieki, ktore uwiazałyby mnie materialnie do smierdzacego typa zwanego mezczyznom:D

Gość gość
gość wczoraj jak masz zrypaną psychike to dużo większy problem niż wygląd, wole normalną umysłowo niż modelke pojėbaną, a jak brzydka plus zrypana to już dwa minusy i tu powoli odpada, no chyba że ma inne dobre cechy np. dobre serce i nie lubi zakupów

Gość gość
gość wczoraj kobiety maja do zaoferowania wygląd mężczyźni za to niestety nic xx taa "niektóre" mają wygląd i to szybko mijający, max do 30stki i się zaczynają sypać, a facet co ma to ma, ale przynajmniej naprawde kocha a nie za kase jak suki, więc babska logika znowu upadła na morde

Gość gość
gość 2016.10.05 jak obracasz się w marginesach społecznych to co ty chcesz? może rusz doope ze wsi gdzie psy doopami szczekaja do jakiego miasta

Gość gość
gość 2016.10.05 na;ezy jeszcze dodać wydelikacenie , przewrażliwienie... wszystko za ciężko, przemęczać sie przecież nie będa, siatka z zkupami za ciężka... i ten smród spoconych jaj unoszący się w całym pokoju... pechowiec.gif jak dobrze wolną być smiech.gif DD Twoja zapyziała peezda pachnie fiołkami, wiemy, bo kot by tego innaczej nie liznął, co za leniwe stworzenie taka baba

Gość gość
nie mają pasożyty

Gość gość00023
gość 2016.10.05 tez mi dobrze byc singielka dzieci miec nie chce na szczescieoczko.gif wiec chlop mi wcale nie potrzebny 000 No i hooj, kiepska genetyka wymiera selekcją naturalną, dziekuje ci w imieniu całego społeczeństwa, aha, pracuj do śmierci bo dlaczego cudze dzieci mają na twoją emeryture pracować. Miłego dnia.