Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Znacznie więcej osób popiera całkowity ZAKAZ Aborcji nas jest więcej

Polecane posty

Gość gość

wy jesteście za tym żeby zabijać nienarodzone dzieci zabójczyni! STOP Aborcji

Gość gość
chyba osób z Twojego kółka różańcowego pań po 60 tce ;P

Gość gość
powiedz co bierzesz ze tak miche cieszysz po kazdym zdaniu

Gość gość
statystyki mówią co innego. smuteczek prawilne dziewczynki. ale zawsze mozecie sie za nas pomodlic. ulzy Wam trochę.

Gość gość
gość dziś Jestem facetem i nie mieści mi się w głowie żeby zabijać nienarodzone dzieci? jak mozna być tak bezduszny? mieć gdzies przyszłe dziecko? bo co chore czy z gwałtu i się nastolatki i panienki oburzają bo nie beda miał czasu na ******ie. Zdecydowanie tez poopieram delegalizacje antykoncepcji bo wręcz niszczy zdrowie i powoduje raka i kto będzie płacił za leczenie? państwo a nie wy!

Gość gość
gość dziś Statystyki mówią i to każdę że duża wiekszość kobiet jest za całkowitym zakazem aborcji! ten protest to mała garstka ludzi którzy są zabijaniem nienarodzonych dzieci.

Gość gość
zrób wiec przysługę społeczeństwu i przetnij sobie nasieniowody

Gość gość
"duża większość" xD maslo maślane jak sie sprawdza takie rzeczy na kołku rożańcowym to nic dziwnego ze "duża większość" wyszła

Gość gość
Ci co protestują za aborcją są za tym, aby zachować utawę z 1993 a nie jak wy sobie ubzduraliście w tych ptasich móżdżkach, że chcą w pełni legalnej aborcji. Idźcie się leczyć na głowę. DODATKOWO Lwia część skandujących w Warszawie na Zolibożu to byli wysłannicy partii razem oraz nowoczesna, które robią to tylko dla własnych zysków politycznych. Gdy zaczęli mówić, że kompromis nie wchodzi w grę to ludzie na nich buczeli. Byłem. Widziałem. Mówię jak jest.

Gość gość
gość dziś Bzdura są za legalizacją aborcji, za darmową antykoncepcją. Wiesz jaka będzie patologia gorsza niż teraz! zabronić aborcji i antykoncepcji! STOP!!!!

Gość gość
Całkowity zakaz? Proszę się wpisywać - która uważa, że powinien być zakaz aborcji, gdy ciąża stanowi zagrożenie dla jej życia (np. nowotwór macicy - kiedy niestety trzeba dziecko i macicę usunąć). Śmiało! Ps. tak, wiem, tego nie ma w projekcie ustawy. Ale czekam na osoby, które faktycznie popierają CAŁKOWITY zakaz aborcji - nawet w sytuacji w/w...

Gość gość
gość dziś Potrafisz czytać ze zrozumieniem? Poczytaj sobie dokładnie ustawę jak jest zagrożenie śmiercią lub uszczerbku na zdrowiu to ratują matkę kosztem dziecka!

Gość gość
rodzą się nie zdrowe dzieci z powodu tabletek antykoncepcyjnych które masowo zażywacie niszcząc sobie zdrowie!

Gość gość
gość dziś A ty potrafisz czytać ze zrozumieniem? Przecież napisałam: "Ps. tak, wiem, tego nie ma w projekcie ustawy". A autorka pisze o CAŁKOWITYM zakazie aborcji. Rozumiesz słowo "całkowity", czy może to ty masz problemy z czytaniem? No słucham, jakie jest twoje stanowisko?

Gość gość
A teraz dawać się szanowne grono stawać w kolejce do wychowywania 24/7 ciężko upiśledzonych dzieci. Które pierwsze do kolejki??

Gość gość
gość dziś Oj tam nie zauważyłem szybko odpisałem po pierwszym zdaniu :D mój błąd

Gość gość
min. raz na tydzień Msza św. + Sakramenty św. polecam usmiech.gif wówczas człowiek ma spokój duszy i radość życia - bezcenne usmiech.gif pozdrawiam x robisz ksiedzu loda?

Gość gość
No dalej szanowne grono kto pierwszy adoptuje upośledzone dziecko cwaniaki???