Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Studzia

czy praca w warzywniaku jest trudna ???

Polecane posty

bo czuję ze nawet to mnie przerosnie. jak ustawicie wg trudności :? praca w macdonaldzie praca na słuchawce pokojowka praca w warzywniaku mi się wydaje ze ta ostatnia jest najmniej stresująca a waszym zdaniem ?

Gość gość
to zależy od człowieka w warzywniaku wiadomo że będzie trzeba nosić ja np. się nie nadaję by mnie kręgosłup bolał w call center ludzie wyzywają czasem więc trzeba być silnym psychiczne a w Macdonald pewnie się czyści toalety nie każdy jest też do tego psychicznie przygotowany

Gość gość
Zależy jaki warzywniak, tzn gdzie umiejscowiony. Ja jestem ciepłolubna i zawsze jak zachodzę do warzywniaka/budki na osiedlu i widzę kobietkę w rękawicach i kożuszku na kurtce to szkoda mi jej... no i fizycznie może być ciężko, jednak skrzynki ważą... chociaż na pewno od organizacji to zależy. Co do stresu to gdzie nie pracujesz wszystko zależy od ludzi. W warzywniaku jeżeli byłabyś sama to tylko kwestia relacji z szefem ewentualnie dostawcami, więc ludzi niewiele.

praca w macdonaldzie praca na słuchawce (praca tylko dla opanowanych, mało ambitnych, przy tym niewulgarnych ludzi o stalowych nerwach - a ty taka nie jesteś. Niezależnie od tego, na czym konkretnie polegałaby słuchawa - każda rozmowa kończyłaby się płaczem lub w*********j z twojej strony.) pokojowka warzywniak :)

Gość goscstudzia
oceniam stresogenność pracy w warzywniaku 7/10 :(

Gość gość
wydaje mi się ze praca na słuchawce jest najtrudniejsza - trzeba mieć gadane, osoby z fobia społeczna się nie nadają do tej pracy. W dodatku odbiorcy są często niemili. praca w macu - zależy na jakim stanowisku. jak sprzątanie to spoko, robienie kanapek już gorzej. trzeba zapieprzac w smrodzie i nie wiadomo na jakie towarzystwo się trafi. pokojowka - spoko tylko trzeba umieć sprzątać i robić to zwinnie warzywniak - nie ma tragedii jeśli to mały sklepik, na pewno gorzej jest na kasie w hipermarkecie

Gość złaaaa
zaczełam pracę w warzywniaku i co mnie zraża wrogosc pracownicy która zamiast pomóc mi to jest wredna i opryskliwa i jak tu zacząć normalnie pracować?