karolka18 0 Napisano Październik 3, 2016 Hej mam do was pytanie, od około roku jestem z moim chłopakiem, który jest 11 lat starszy. Jestem o niego strasznie zazdrosna, jak tylko popatrzy na inną we mnie rodzi się złość ponieważ mam wrażenie ze jest lepsza odemnie. Konrad ma nieciekawa przeszłość, poniewaz raz przeczytałam jego wiadomości z kumplem które bardzo mnie zabolały. Pisali tam o dziewczyna ci które mają z***bis** piersi, o kochaniu sie z nimi w aucie, w mieszkaniu, o sexie grupowym. Tłumaczył się ze nic takiego nie miało miejsca, ze to tylko rozmowy lecz szczerze mówiąc nie wierzę w to. Kolejnym problemem jest to, że mu nie ufam do końca, ciągle przed oczyma mam rozmowy, to co robił kiedyś z innymi dziewczynami. Bardzo go kocham lecz nie mogę pogodzić się z tym, jaki Konrad był kiedyś. Teraz coprawda sie zmienił. Mój problem jest taki, ze mam małe piersi i boję się, że on woli duże jędrne. Zawsze jak obok jest laska z fajnym biustem on kątem oka ale patrzy się na nią myśląc, ze ja tego nie widze. Bardzo mnie to boli i nie wiem jak sobie z tym poradzić. Coprawda sie zmienił, ale jestem wrażliwą osobą i pamiętam takie sytuacje. Liczę na to, ze pomożecie mi i prosze o jak najszybsze odpowiedzi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach