Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
karolka18

Mam problem

Polecane posty

Hej mam do was pytanie, od około roku jestem z moim chłopakiem, który jest 11 lat starszy. Jestem o niego strasznie zazdrosna, jak tylko popatrzy na inną we mnie rodzi się złość ponieważ mam wrażenie ze jest lepsza odemnie. Konrad ma nieciekawa przeszłość, poniewaz raz przeczytałam jego wiadomości z kumplem które bardzo mnie zabolały. Pisali tam o dziewczyna ci które mają z***bis** piersi, o kochaniu sie z nimi w aucie, w mieszkaniu, o sexie grupowym. Tłumaczył się ze nic takiego nie miało miejsca, ze to tylko rozmowy lecz szczerze mówiąc nie wierzę w to. Kolejnym problemem jest to, że mu nie ufam do końca, ciągle przed oczyma mam rozmowy, to co robił kiedyś z innymi dziewczynami. Bardzo go kocham lecz nie mogę pogodzić się z tym, jaki Konrad był kiedyś. Teraz coprawda sie zmienił. Mój problem jest taki, ze mam małe piersi i boję się, że on woli duże jędrne. Zawsze jak obok jest laska z fajnym biustem on kątem oka ale patrzy się na nią myśląc, ze ja tego nie widze. Bardzo mnie to boli i nie wiem jak sobie z tym poradzić. Coprawda sie zmienił, ale jestem wrażliwą osobą i pamiętam takie sytuacje. Liczę na to, ze pomożecie mi i prosze o jak najszybsze odpowiedzi.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować