Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

dla mnie to śmieszne że rząd rządzi kobiecymi pisdami

Polecane posty

Gość gość

i zmusza kobiety że mają rodzić niechciane dzieci, każdy ma sumienie i powinien robić co uważa za słuszne nie moja macica nie mój interes

Gość gość
a ja nie rozumiem jak można zabijać nienarodzone dziecko? wytłumacz jak tak można?

Gość gość
nie będe oceniała i rzucała kamieniami w takie kobiety, może były w sytuacji bez wyjścia może nie chciały dziecka nie tego człowieka co trzeba różne są powody

Gość gość
a ja nie rozumiem jak można zabijać nienarodzone dziecko? wytłumacz jak tak można? x normalnie , bierzesz tabletke i siadasz na kibel , no przeciez mlotkiem po dupie sie nie okladasz

Gość gość
gość dziś a ktoś ci kazał uprawiać seks? nikt cie nie napiera idiotko

Gość gość
Dokładnie nie powinno to być zakazane co nas obchodza cudze dzieci i łona. Niech każdy robi co chce ze swoim życiem. Niedługo zakaza zmiany płci a to naprawdę choroba.

Gość gość
jak można zmuszać kogoś do tego że ma urodzić? x gość dziś a ktoś ci kazał uprawiać seks? nikt cie nie napiera idiotko x widze jakaś sfrustrowana kato debilka :D sama nie uprawiaj seksu jeśli to dla ciebie wytłumaczenie że jak nie chce sie dziecka to trzeba sie wystrzegać współżycia

Gość gość
o boze i co? Grodzka bedzie musiala sie apiac na chlopa przerobic

Gość gość
nigdy aborcji nie popełniłam ale dla mnie to nie do pomyślenia, żeby jakaś kato ku/rwa zmuszała mnie do urodzenia dziecka i która mnie nie zna, nie pomoże mi go wychować

Gość gość
gość dziś trzeba się wystrzegać bo i tak wiekszość partnerów jest dla seksu nie z miłości.

Gość gość
gość dziś Ty wolisz się puszczać w związkach i nie trzymać cnoty mało tego zabijać nienarodzone dzieci bo mi się nie podobają albo wpadłam :(

Gość gość
niedługo wprowadzą zakaz antykoncepcji, trzeba będzie rodzić na potęge

Gość gość
gość dziś Oj tak wprowadzą i zalecam żeby jak najszybciej wprowadzili bo przez tabletki antykoncepcyjne kobiety są niepłodne, rodzą nie zdrowe dzieci, zabijają nienarodzone dzieci, powodują sporo skutków ubocznych i raka :)