Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

napisałam do niego i cisza

Polecane posty

Gość gość

Napisałam do faceta który mi się podoba (wydawało się że ja mu też) co słychać, żeby jakoś zacząć rozmowę i cisza... Żadnej odpowiedzi. Głupio mi z tym, co robić jak go spotkam gdzieś?

Gość gość
napisać... o sorry to nie do Ciebie miało być :)

Gość gość
a ja myślę czekam i czekam a Julka nic się nie odzywa patrze, a ja do ciebie wysłałam zamiast do niej he he he :)

Gość gość
Spokojnie, odpisze, nie pali się. A może nie wie od kogo ten sms?

Gość gość
No właśnie z treści domyśli się, że to ja. Wysłałam go po południu.

Gość Zuzanna Amelia ææ
Jesli czulas , ze chcesz tak zrobic to bardzo dobrze ze wyslalas. Jak masz sie zachowac ? Normalnie. A niby dlaczego mialabys sie zachowywac w jakis dziwny sposob ? Nic sie przeciez nie stalo.

Gość gość
Po jego wcześniejszym zachowaniu raczej spodziewałam się odpowiedzi, rozmowy, ale nie tego że się w ogóle nie odezwie. Głupio mi teraz będzie po prostu jak się zobaczymy, a to nieuniknione.

Gość Zuzanna Amelia ææ
Pisalam to juz wiele razy. Jesli decydujesz sie na dane dzialanie to musisz sie rowniez liczyc ze wszystkimi konsekwencjami. W tym niezbyt przyjemnymi. Ale jesli bedziesz umiala zachowac sie w tym wlasnie normalnie , bez ekscesow to bardzo wiele Cie to nauczy.

Gość gość
po co przejmujesz się samcem? :( po co ci to? po co ci znajomości ze samcami? żeby potem płakać?

Gość gość
koleś jest dupkiem i nie ma klasy a ty się przejmujesz co będzie jak się zobaczycie? :O potraktuj go jak gówno i tyle.głowa do góry.

Gość gość
Już jakaś kretynka jedzie po chłopaku, lecz się kretynko. Chłopak zwyczajnie w świecie może być zaskoczony i nie wie co odpisać. Już nie mówiąc o tym, że sms mógł nie dojść.

Gość gość
Odpisze. Ja zrobiłam podobnie a potem napisakam co do niego czuje i tak juz sie nie widujemy odkad nie pracujemy razem wiec stwierdziłam ze raz sie zyje

Gość gość
gdzie do niego napisalas na maila gg telefon moze zapomnial hasla na poczte i nie odpisuje :(

Gość gość
Moim zdaniem głupie było napisanie co słychać.Bo ciężko na to odpowiedzieć,co ma być słychać.Lepiej gdybyś już zapytała go o coś konkretnego.Ale prawda jest taka,że jeśli facet nie odpisuje (przez cały dzień,a nie przez kilka czy kilkanaście minut,ewentualnie kilka godzin) tzn. że nie chce odpisać,a nie dlatego,że zgubił telefon czy zapomniał hasła na pocztę czy na fb. A jeśli wcześniej był dla ciebie milutki, a teraz ci nie odpisuje, tzn. że chciał tylko seksu,a nie tracenia czasu na pisanie i psychologiczne budowanie relacji. Miałam już takie sytuacje, także piszę ci z doświadczenia.

Gość gość
MOŻE ZMIENIL NUMER?

Gość gość
Odpisał wczoraj póznym wieczorem.pogadaliśmy ponad godzinę, ucieszył się, że się odezwałam i zaproponował spotkanie:-)

Gość gość
I po co bylo panikować :P