Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

odezwać się do chłopaka z którym zerwałam kontakt ponad pół roku temu?

Polecane posty

Gość gość

spotkaliśmy się raptem 3-4 razy, on chciał jeszcze, ale ja zbastowałam. Powiedziałam, nie teraz... na początku się rozchorowałam ( chciał mi pomagać, ale odrzuciłam go) miałam mnóstwo problemów. Teraz rozwiązałam 2 moje główne problemy - jeden z pracą, a drugi finansowy. Myślę, że to był fajny, wartościowy chłopak tylko w złym czasie go poznałam, czy jak po takim czasie do niego napiszę to będzie ok?

Gość gość
czemu byś olał? my się tylko kilka razy spotkaliśmy , nie było obietnic, deklaracji, nawet flirtu nie było, on był chyba nieśmiały, a ja w tamtym czasie miałam problemy...

Olal bym cie bo jak wtedy nie wyszlo, to i teraz tym bardziej nie wyjdzie. Dwa razy do tej samej rzeki sie nie wchodzi. Po za tym fakt, ze zadajesz takie pytania jak w temacie swiadczy o tym, ze nie chcesz do niego pisac. Jak bys chciala to bys napisala i nie radzila sie obcych ludzi.

Gość gość
my nie byliśmy w związku, więc o jakiej rzece mówisz :O

No i co z tego, ze nie byliscie? Mnie tez pare olalo gdy do nich startowalem, a potem jednak chcialy, i pokazalem im srodkowy palec. Z reszta, rob co chcesz. Nara.

Gość angle
odezwać się, tak niezobowiązująco i bez tłumaczenia się, jeżeli nadal jest zainteresowany to odpisze

Gość gość
my się spotykaliśmy jak koledzy :) to nawet nie były randki , widać strasznie przezywasz swoje niepowodzenia

Gość gość
a po ki ciul ty się w ogóle przejmujesz pieprzeniem tego przegrańca michał121212. jego bełkot się przewija. szkoda czasu na tego prawiczego frajera bez jaj

Gość gość
a po co ci znajomość ze samcem? :O po co se kolejny balast i problem na łeb zwalać?

Gość gość
michał1212 jako prawik nie powinieneś radzic w kwestiach zwiazkow