Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

amelia724124

Związek na odległośc..

Polecane posty

Hej. Jestem tutaj nowa, konto założyłam tylko po to, żeby opisać swoj problem i skierować sie do was o pomoc.. Z moim chłopakiem jestem od niedawna. Jakieś dwa tygodnie temu wyjechał za granicę, żeby zarabiać pieniądze. Pamiętam, jak mówił mi że bardzo mnie kocha i ze bardzo boi sie ze przez ten czas jak On tam bedzie, ja sobie kogos znajdę.. Po jego wyjezdzie miałam z nim kontakt, uzgodniliśmy, ze nie bedziemy sie za czesto kontaktowac, bo karty tez nie sa tanie, poza tym On bedzie tam pracowac i tez nie bedzie mial za bardzo czasu. Zrozumiałam i przyjełam to do siebie.. jednak od tygodnia nie mam z nim kontaktu.. wczoraj dzwonił do swojej mamy, mówił, że ma tylko pare złoty na koncie i ze dodzwoni sie jak dostanie wyplate.. ! Nie rozumiem tez, dlaczego ze mna sie nie kontaktował i nawet nie kazał przekazac mi ze z nim jest wszystko ok.. a ja sie cholernie martwie. Bo gdyby nie jego mama , nic bym nie wiedziala.. dzwoniłam z innego nr ale nie odbiera.. pisze do niego, ale nie odpisuje.. a to czekanie tak dobija.. co mam robic :(! Prosze was, o normalne komentarze i zwyczajnie o pomoc. Zrozumcie mnie w tej chwili..

Gość gwoli wyjasnienia
A na jak dlugo on tam pojechal?

Gość gwoli wyjasnienia
Nie stac go na chocby jeden sms dziennie? To chyba jakis zart.

Gość gwoli wyjasnienia
Dziwne to jego zachowanie. Juz po tygodniu zamilkl. A jaka byla ostatnia od niego wiadomosc, co ci wtedy napisal czy powiedzial?

Gość gość
Taki sms kosztuje około 50-60 gr i on nie ma takiej kwoty? Z kim Ty się związałaś? Niby pieniądze nie są najważniejsze, ale jakieś minimum....... Nawet każdego bezdomnego na dworcu stać by było na takiego smsa.......

Gość gość
A gdzie on pojechal na ten zarobek?

Gość gość
smsy? Internet macie, a nie umiecie pisać ze sobą na fb? XD IQ lvl ziemniak