Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Bruno Shatyn

Kaczka na taczkę.... archiwum 40

Polecane posty

I dodam Myrevinie, ze Polska produkowała własne marki. Syrena, Mikrus, Polonez... Sam wiesz jakiej to jakości było. I z powodu tej jakości padło.

Jak widac po faktach nie doroślismy. A Rumuni produkują licencyjne samochody. } <<>> A u nas nawet tego nie możemy. Bo w to że nie po trafimy zwyczajnie nie wierzę. To godziłoby w interesy inne jak Polskie. I dlatego nam nie pozwolą.

_iftar_ dziś To nie jest odpowiedz na moje pytanie. x x To jest odpowiedź na twoje pytanie. Ale chyba tego nie zrozumiałaś. A więc wytłumacze. To, ze nie stroję się w piórka eksperta oznacza, ze nie uważam sie za eksperta. Już teraz zrozumiałaś czy tłumaczyć dalej?

A u nas nawet tego nie możemy. Bo w to że nie po trafimy zwyczajnie nie wierzę. To godziłoby w interesy inne jak Polskie. I dlatego nam nie pozwolą. x x Tym razem powołam się na kraj z twoich przykładów. Szwajcaria też nie produkuje samochodów pod własną marką. :D

Gość gość
PROTEST ARTYSTÓW pod Pałacem Kultury w W-wie [Nie oddamy wam kultury – skandowali w sobotę zebrani pod Pałacem Kultury. Artyści sprzeciwiali się ingerencji polityków w kulturę i aktualnej polityce kulturalnej. Na proteście zorganizowanym w czasie Kongresu Kultury obecni byli m.in. aktorzy Teatru Polskiego we Wrocławiu. „Wbijemy im, politykom, raz na zawsze, że nie pozwolimy im niszczyć tego, co przez tyle lat wolności i niewoli na przemian konstytuowało polskość. Nie pozwolimy im zniszczyć wolnej sztuki i kultury” – powiedział na rozpoczęcie protestu aktor Andrzej Kłak.]

_iftar_ dziś Powtórzę, przeczytaj raz jeszcze, powoli: x a ty ze swoim wykształceniem i CV to ekspertem jesteś od czego??? x x A ja ci odpowiem. Nie jestem ekspertem. Znowu nie doszło?

Bruno Shatyn dziś I dodam Myrevinie, ze Polska produkowała własne marki. Syrena, Mikrus, Polonez... Sam wiesz jakiej to jakości było. I z powodu tej jakości padło. } <<>> To było za komuny.. Polonez.. czy w ogóle FSO, FSM.. nie miało szans bo już Daewoo weszło, już inne marki zaczęły tu wchodzić ze sprzedażą. W kluczowym momencie "geniusz" Balcerowicz wprowadził 20% akcyzę od wszystkich nowych sprzedawanych samochodów w Polsce.. Co było a nie jest nie pisze się w rejestr. Że przypomnę wiersz z przedszkola. Dziś.. Rumunia produkuje (licencyjny) samochód. My tylko montujemy.. więc EOT.

Dziś Rumunia nie produkuje samochodów bo te fabryki są właśnością Renaulta. Podobnie Czesi nie produkują własnych samochodów. Skorzystaj z mojej rady i zanim coś napiszesz, zapoznaj się z tematem. Tym bardziej, że na temat Renaulta już kiedyś pisaliśmy. Polska tak samo jak Rumunia montuje nie swoje samochody.

_iftar_ dziś A ja ci odpowiem. Nie jestem ekspertem. x ja to wiem. x x No to skoro wiesz dlaczego pytasz od czego jestem ekspertem? Psychika taka? :D

{ Szwajcaria też nie produkuje samochodów pod własną marką.} Szwajcaria.. no inna ekonomia.. jak w większości krajów w Europie... Ale, ale.. samochód Smart.. to pomysł Szwajcarski.. A produkują Niemcy.. itd, itp. ;)

Gość gość
Nauczycielki przedszkolne wzięły udział w Czarnym Proteście. Miejscy urzędnicy wszczęli postępowanie wyjaśniające [W poniedziałek 3 października w ponad 140 miejscowościach w całej Polsce odbył się Ogólnopolski Strajk Kobiet przeciwko zaostrzeniu prawa aborcyjnego. Jednak nie wszystkie kobiety mogły dołączyć do protestów na ulicach - np. pracownice oświaty nie mogły wziąć urlopu na żądanie. Nauczycielki przedszkolne z Puław przyszły więc do pracy ubrane na czarno, a wspólne zdjęcie wrzuciły na Facebooka. Teraz urząd miasta grozi im konsekwencjami.]

Gość gość
Jeszcze całe trzy lata z tym rządem przed nami :( ((( o Dalej ... http://natemat.pl/191829,nauczycielki-przedszkolne-wziely-symboliczny-udzial-w-czarnym-protescie-miejscy-urzednicy-wszczeli-postepowanie-wyjasniajace

Gość gość
W sierpniu Kuwejt ogłosił, że kupuje od Francuzów 30 Caracali. Jeden helikopter będzie ich kosztować 33 mln euro. Polska za każdego z 50 zamówionych przez PO-PSL Caracali miała płacić 62 mln euro