Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

restauracja w Nowym Sączu

Polecane posty

Gość gość

Hej, cześć. Będę tej jesieni dość regularnie w Nowym Sączu na wyjazdach służbowych i w związku z tym pytanko do mieszkańców – gdzie się stołujecie w NS? Macie jakieś swoje ulubione restauracje na miejscu? Chodziłoby mi może o jakieś regionalne smaki. Pozdrawiam!

Gość gość
Dzieci mnie co weekend ciągają do Buon Gusto na gofry, czy inne przysmaki. Mogę to miejsce polecić. Ja tam raczej deserów nie zamawiam, ale za to biorą Capriciosę – jedna z lepszych pizz jaką w życiu jadłem. Idealny rozmiar, idealna ilość składników, ciasto jest w punkt dopieczone zawsze. Trochę zdjęć lokalu jest na www.buon-gusto.pl

Gość Kajka3792
Ostatnio byłam we Wrocławiu i natknęłam się na klimatyczną restaurację- Okrasa (http://www.restauracjaokrasa.pl). Zamówiłam tam obiad- zupę i drugie danie, a następnie wzięłam deser. Musze przyznać, że nie spodziewałam się aż tak dobrego jedzenia. Dawno nie jadłam w tak dobrej restauracji.

Gość gość
W Nowym Sączu można się najeść w Buon Gusto. To jest zasadniczo restauracja włoska, ale mają w menu cały dział z jedzeniem regionalnym, gdzie są lokalne grzyby, góralski ser i inne tego typu charakterystyczne dla naszych okolic dodatki. PS. Warto też się skusić na ich desery, zwłaszcza prawdziwe tiramisu!