Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dziewczynabeztatuażu

Czy podobała by się wam taki prezent? Pytanie raczej do mężczyzn lubiących gry.

Polecane posty

Gość Dziewczynabeztatuażu

Witajcie. Na 30 urodziny mojego mężczyzny planuje kupić mu najnowsza wersje fify bo wiem że bardzo lubuje się w tego typu grach. Do tego jakiś ładny tort typowo na 30 urodziny i może jeszcze jakiś dodatek mały symboliczny. Czy bylibyscie zadowoleni z takiego prezentu? Oczywiście różne portfele zegarki maszynki perfumy i wiele innych juz było wcześniej. Miałam inny wcześniej pomysł ale z powodów finansowych niestety myślałam z niego zrezygnować. ;)

Gość gość
Ja wolę PESA od FIFY wiec bym był zawiedziony.

Gość dziewczynabeztatuażu
Nawet nie wiem co to jest ten PESA.

No nie każdy lubi to samo. Mój lubi grał we wcześniejsze wersje a na nowe świecą mu się oczy za każdym razem.

Gość gość
no pewnie! super pomysł, na pewno sie ucieszy, jesli lubi grać oczywiscie :)

Gość gość
Zależy jak bardzo lubi te gry. W każdym razie ty go znasz przecież lepiej od nas.jak bardzo lubi grać to powinien się ucieszyć .

Lubi grać bardzo. :-) jak gra to robi się z niego takie typowo dziecko szczęśliwe :-) zapomina o Bożym świecie rozluźnia się. ;) Ale czy to nie jest za mały prezent jak na 30 urodziny?

Gość 43 cm w bicepsie
Nie wiem czy dla niego, ale też chciałbym mieć kobietę , która by o mnie myślala. I nie chodzi mi o drogie prezenty.Nawet nie o rzeczy materialne. Te lubię pograć ale oczywiście bez przesady.Jesli gry to jego hobby to lepsze to niż perfum czy zegarek itd....Nówka powinna kosztować do 250 zł. Tylko kup fife 17 bo fifa 16 jest już nieaktualna :D

Wiem wiem że 17. ;) Jego hobby to ogólnie piłka nożna. ;) jest piłkarzem. ;) I wiem że bardzo lubi te gry i że sam nie kupi sobie tej nowej wersji (nie jest rozrzutny jest dużo ważniejszych wydatków) ale kiedyś kiedyś wspominał że z takiego prezentu by się cieszył. Miałaby trochę przyjemności z grania przynajmniej. ;)

Gość gość
Zaczynimy od tego czy będzie seks?

Zawsze jest seks. ;)

Gość 43 cm w bicepsie
E tam pilkarzyna lepiej to wygląda jak facet ma umiesnioną górna połowę ciała...

Gość gość
PES to lepsza gra niż FIFA. Fifa jest dla gimbusow.

Gość gość
dla odmiany kup mu CS

Z fify będzie zadowolony. ;) a z tym Pes i Cs to takie ryzyko

Gość gość
Mój chłopak to też jest gierkowy freak, dlatego kupiłam mu zegarek z alarmem w http://www.demus-zegarki.pl/, żeby się chociaż na trochę odrywał od grania i chociaż coś zjadł raz na jakiś czas ;)

Gość gość
Fifa - super sprawa. Z innych "męskich" prezentów, jako dodatek - pomyśl np. o modelu do składania, bo każdy facet ma do nich ciągoty od dzieciństwa. Nie jest to sprawa droga (seria metal earth - kilkadziesiąt zł) a będzie zachwycony ;)

Gość julus
mnie jak najbardziej by ucieszyl :D teraz jak wychodzila to sam kupilem juz przedpremierowo w ME i odliczalem dni az przyjdzie :D

Gość lucu
tylko fifa18!! jest swietnie dopracowana. gralem u kumpla i zamowilem sobie na swieta u dziewczyny xD dzis miala skoczyc do me bo 170 chyba cena tam

Gość julek

Teraz tylko i wyłącznie FIFA20 :) Ale odpowiedź - tak, takie prezenty to świetny pomysł, a prezent jest praktyczny i przydatny. W Media Expert można nabyć tę fifę z dodatkami cennymi dla graczy

Gość gorgonzola
4 godziny temu, Gość julek napisał:

Teraz tylko i wyłącznie FIFA20 :) Ale odpowiedź - tak, takie prezenty to świetny pomysł, a prezent jest praktyczny i przydatny. W Media Expert można nabyć tę fifę z dodatkami cennymi dla graczy

Skorzystałem z tej promocji media expertu na preorder i rabat 20zł :p Także wyszło najtaniej a powinna paczunia dzisiaj dojechać. Akurat mam wolne od pracy, a rok akademicki jeszcze się nie zaczął, ah