Gość Linka2222 Napisano Październik 4, 2016 Witam, pisze tutaj z nowym wątkiem, ponieważ nie mogę znaleźć takiego, który by w 100% odpowiedział na nurtujace mnie pytania. Mianowicie jestem w ciazy według om w 9 tygodniu. Według ginekologa i badań ciaza zatrzymała się na 6 tygodniu i sie nie rozwija diagnoza puste jajo plodowe. Byłam i ginekologa w piątek po rozmowie z nią zdecydowałam się na poronienie samoistne w domu. Gdyby były jakieś komolikacje bądź zbyt duże krwawienie mam awaryjnie skierowanie do szpitala na lyzeczkowanie. Pani doktor powiedziała mi, ze krwawienie powinno do pojawić w ciągu dwóch tygodni od odstawienu luteiny ( brałam ja powniewaz od początku ciazy od 4 tygodnia miałam plamienia) od piątku wieczorem nie biorę już luteiny i czekam na krwawienie, czy ktoras z Was może to przechodziła? Ile czekalyscie na krwawienie ? W sobotę w nocy bolal mnie brzuch miałam brazowe plamienia myslalam, ze się zaczęło natomiast w niedzielę i wczoraj już nic mi nie było. Brzuch czasem mnie zaboli, ale delikatnie. Wiem, ze muszę czekać, ale chciałabym mniej więcej wiedzieć ile to może potrwać. Boję się zabiegu lyzeczkowania a ginekolog mówi, ze w tak wczesnej ciazy powinno się samo oczyścić. Proszę powiedzcie mi, dziewczyny które miały taki problem jak dlugo czekalyscie krwawienie i jak dlugo oni trwało. Dziękuję za przeczytanie i odpowiedź Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach