Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość Linka2222

Poronienie samoistne

Polecane posty

Gość Linka2222

Witam, pisze tutaj z nowym wątkiem, ponieważ nie mogę znaleźć takiego, który by w 100% odpowiedział na nurtujace mnie pytania. Mianowicie jestem w ciazy według om w 9 tygodniu. Według ginekologa i badań ciaza zatrzymała się na 6 tygodniu i sie nie rozwija diagnoza puste jajo plodowe. Byłam i ginekologa w piątek po rozmowie z nią zdecydowałam się na poronienie samoistne w domu. Gdyby były jakieś komolikacje bądź zbyt duże krwawienie mam awaryjnie skierowanie do szpitala na lyzeczkowanie. Pani doktor powiedziała mi, ze krwawienie powinno do pojawić w ciągu dwóch tygodni od odstawienu luteiny ( brałam ja powniewaz od początku ciazy od 4 tygodnia miałam plamienia) od piątku wieczorem nie biorę już luteiny i czekam na krwawienie, czy ktoras z Was może to przechodziła? Ile czekalyscie na krwawienie ? W sobotę w nocy bolal mnie brzuch miałam brazowe plamienia myslalam, ze się zaczęło natomiast w niedzielę i wczoraj już nic mi nie było. Brzuch czasem mnie zaboli, ale delikatnie. Wiem, ze muszę czekać, ale chciałabym mniej więcej wiedzieć ile to może potrwać. Boję się zabiegu lyzeczkowania a ginekolog mówi, ze w tak wczesnej ciazy powinno się samo oczyścić. Proszę powiedzcie mi, dziewczyny które miały taki problem jak dlugo czekalyscie krwawienie i jak dlugo oni trwało. Dziękuję za przeczytanie i odpowiedź

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować