Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wiecie że ubrania które nosicie mogą powodować poronienia, raka

Polecane posty

Gość gość

Bezpłodnośc u facetów. Takie marki jak H&M, Marks and Spencer nie produkują swoich szmat same, tylko zlecaja je jakimś Bangladeszom, Kambodżom i tam odbywa się to w tragicznych warunkach, mase dziwnych substancji do tego dodaja np.. z farbowania. Oglądałem przedwczoraj o tym dokument.

Gość gość
no i dobrze, ium więcej poronien tym lepiej zrozum ze ludzi jest ZA DUZO a docelowo na Ziemi ma byc ok 250-300 mln ludzi, reszta ma umrzec !

Gość gość
U nas jest za mało. Za dużo to jest w Chinach a jeszcze znieśli możliwość posiadania tylko jednego dziecka wiec nie wiem co to będzie. A co do raka to właśnie tłumy ludzi nie wiedzą od czego to jest jedna z odpowiedzi.. w dodatku wodę ze ścieków (z tymi substancjami trujacymi) przerabia się potem na nawóz (tzn odpady które z niej zostaną razem z gownem) i to się wchlonie potem w rośliny które my jemy..

Masakra. Wiec pewnie buty nike powoduja raka stop? Ja ogolnie moim grand plan jest przestac ubierac ciuchy z made in china a nosic tylko te ktore sa z europy lub ameryki, np made in italy. Nie chce nosic zadnego syfu z tajwanu czy wietnamu, a najgorsze jest to, ze tylko te ciuchy sa szeroko dostepne, na inne nie mam warunkow, zeby np sobie garnitury na miare robic w londynskich sklepach. Moze kiedys przyjda te czasy...

Gość gość
Poczytajcie sobie o planie depopulacji Polski. Meadows stwierdził, ze 15 mln to optymalna liczba ludności w Polsce.

Gość gość
a ty się z jakiego psychiatryka urwałeś,jakąś kapsułę ratunkową tam budujecie,która przed rakiem ochroni

Gość gość
Według autorki mamy chodzić nago bo ubrania zawierają toksyczne subtancje:D