Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Powroze za darmo

Polecane posty

Gość gość
17:31 Dzięki masz sporo racji, ta kobieta to na pewno nie moja matka, ale pasuje do pewnej osoby z którą mi niestety nie wyszło (ona się rozmyslila), podejrzewam że to o niej jest dalsza część wróżby ale nie potrafie się do niej odezwać, nie wiem czy by tego chciała. Natomiast co do tego faceta, nie wiem o kogo może chodzić.

Gość gość
Czyli tak bardziej przyjacielsko o mnie mysli? Magda

Gość gość
zabije cie psie :)

Gość gość
Czy w najbliższym czasie wejdę w jakiś związek? Czy widzisz jakieś zmiany u mnie w zyciu uczuciowym? Magda 24.06.90 Dziękuję z góry 🌼

Gość gość
Wróżko, dlaczego nie trzymasz się kolejności ? Ja już dość długo czekam na odpowiedz na swoje pytanie. M. 31/08/87

Gość gość
wejdziesz magdo na jego drazek kierowniczy :)

Gość gość
Zgadza się, w ukryciu, gdyż On myśli, że nie zostanie zaakceptowany przez moja rodzinę, a ja też tak myslalam, ale oni po czesci mnie jednak akceptują Dzięki wróżko ❤️

Gość gość
Jeśli myślisz trollu ze jesteś zabawny, to wyprowadzę cie zbledu - jestes zalosny i w ogóle nieśmieszny :O idz się zajmij swoim zyciem, chyba że go nie masz i dlatego jedyną twoją rozrywką jest rozwalanie tematów na kafeterii.

Gość gość
Witam. Monika-21.08.87r. Czy jest Mężczyzna w Moim.otovzeniu, który jest we Mnie zakochany? Bądź zauroczony? (Tak podejrzewam),ale odpowiedz pozostawiam Pani.

Gość gość
gość dziś Jeśli myślisz trollu ze jesteś zabawny, to wyprowadzę cie zbledu - jestes zalosny i w ogóle nieśmieszny pechowiec.gif idz się zajmij swoim zyciem, chyba że go nie masz i dlatego jedyną twoją rozrywką jest rozwalanie tematów na kafeterii. c c ty glupia k***o wierzysz w posty pisane za grosze, nedzne prowakacje tego spasionego psiura? haha psiur i wróżki :D

Gość gość
17:24 Magda Nie ma za co kochana :) Zapytałam co myśli o Tobie, nie pod jakim kątem. Dobrze o Tobie myśli :)

Gość gość
gość dziś gość dziś Jeśli myślisz trollu ze jesteś zabawny, to wyprowadzę cie zbledu - jestes zalosny i w ogóle nieśmieszny pechowiec.gif idz się zajmij swoim zyciem, chyba że go nie masz i dlatego jedyną twoją rozrywką jest rozwalanie tematów na kafeterii. c c ty glupia k***o wierzysz w posty pisane za grosze, nedzne prowakacje tego spasionego psiura? haha psiur i wróżki smiech.gif xxx skoro ty nie wierzysz to po co tu wchodzisz? to jest forun ogólne, można pisać o czym się chce. Jak cie to nie interesuje to sobie znajdź inny temat który cię zainetersuje (o ile masz jakieś zaintersowania, bo po twoich postach od razu widać, ze nie jestes zbyt ekolwentna osoba) :O

Gość gość
Katarzyno:) Nie pokazały mi się jakieś zle zamiary czy udreka ,chociaż 7 kielichow to mogą być używki i skłonności do awantur, sama najlepiej wiesz,jeśli intuicja podpowiada żeby uciekać to tak trzeba zrobić...pozdrawiam :)

Gość gość
Moje pytanie jest z 16:34, nadal czekam :)

Gość gość
Jeszcze raz bardzo Ci dziekuje :) Katarzyna

Gość gość
17:39 Jeśli chcesz to zadaj oddzielne pytanie o nią, pomogę w wolnym czasie

Gość gość
Kochani bede troszkę później ;)

Gość gość
17:59 Ok, jak znajdziesz chwilę to możesz napisać co tam widzisz. Może jak wygląda jej stosunek do mnie i czy będzie nam dane się jeszcze zobaczyć, jej imię to edyta, jest w związku, byla już jak się poznaliśmy.

Gość gość
Proszę napisz czy w końcu poznam miłość swojego życia, czy założę rodzinę i będę miała dzieci. Drugie pytanie o pracę- czy uda mi się uzyskać lepsze stanowisko? Magdalena 13.09.87 Dziekuję

Gość gość
Wróżko, odp.na Moje pytanie.. Monika- godz.17.46.

Gość gość
Wróżka będzie później

Gość gość
Beata 23.06.1971 Czy czeka mnie coś dobrego w najbliższym czasie?

Gość gość
Ty wróżka A podatki to ty płacisz :)

Gość gość
co z moja pracą czy zmienię na lepszą Cecylia 20maj75

Gość gosc0
A kto wróży, kto wróży? Średniowiecze wraca wielkimi krokami, ktoś rzuci hasło "powróżę" i się multum niemyślących samodzielnie istot zjawia. Niedługo wam powiedzą, że słońce zgaśnie, bo zapomnicie, że coś takiego jak zaćmienie istnieje. W sumie, jakby tak człowiek był wredny to by niezłą kasę na tym wyciągnął i żadnego przestępstwa by nie popełnił nawet :D

Gość gość
Jak się dużo sprawdza opisy sytuacji osoby itd to nie widze powodu by nie wierzyć. Co innego ze to grzech ale co nim nie jest w dzisiejszych czasach

Gość gosc0
A skąd wiadomo, że się sprawdza? Bo ludzie pod nickami w internetach napisali? :D A może "wróżka" dla większej wiarygodności sama sobie odpisuje? Myślenie naprawdę nie boli :)

Gość gość
a co ci się sprawdziło akurat u tej wrozki bo pseudowrozek jest multum

Gość gosc0
Sorki, nawet nie pod nickami, tylko pod gościami :D

Gość gość
Wrozysz jeszcze wrozko?