Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Powroze za darmo

Polecane posty

Gość gosc0
Ja też mogę powróżyć :D A co się będę ograniczać :D

Gość gość
Martyna 17.09.1991 czy uda mi się drugi raz zajść w ciążę?

Gość gość
Chciałam dowiedzieć się czy coś zmieni się w moim życiu uczuciowym? Czy Karol nadal o mnie myśli? Czy jest szansa naprawienia tej relacji? Małgorzata 17.01.1989

Gość gość
Nie ważne co ale się sprawdza u jednej tak u innej nie. To już każdy wie czy coś go dotyczy czy nie.

Gość gość
Wróżko będziesz dziś ?

Gość gość
Wlasnie wrocilam z pracy, bede za pol godzinki

Gość gość
Nie wiem po co wpisują się osoby które z tego kpia

Gość gość
Nie zwracaj na nich uwagi. Czekamy :)

Gość gość
Dzięki za wsparcie :)

Gość gość
Nina - pytanie zbyt ogólne

Gość gość
16:34 Trzymam sie kolejności. Pomijam jedynie osoby które nie przeczytaly pierwszego postu. Nie wiem czy masz na myśli konkretne miasto, ale pokazalo mi sie, ze jestes troche zamknieta w sobie, i szału też by nie było, ale z czasem być może zalozylabys rodzinę i zaklimatyzowala się tam.

Gość gość
gość wczoraj Czy w najbliższym czasie wejdę w jakiś związek? Czy widzisz jakieś zmiany u mnie w zyciu uczuciowym? Magda 24.06.90 Dziękuję z góry  x W najblizszym czasie (do 3 msc) pokazuje się pan w typie Maga, może Cię zaczepiac. Widać ze przeprowadzicie też jakieś intelektualne, ciekawe rozmowy.Możliwe poczucie zwycięstwa,choć krótkotrwałe.

Gość gość
17:46 nie ma za co,powodzenia ❤️

Gość gość
Wróżko od jakiego czasu wróżysz?

Gość gość
Dziękuje wróżko za odpowiedz. Nie oczekuje nie wiem jak rewelacyjnych kontaktów z innymi ludźmi, chciałabym tylko uniknąć szykan. Czy w nowym mieście by mi się to udało ? Może lepiej zadać pytanie kartom co mam zrobić żeby uniknąć tych szykan i niesprawiedliwych ocen....

Gość gość
Monika-21.08.87r Pokazuje mi się 4 mężczyzn :) Jest Pani"obserwowana" , są chęci na relacje,nie wiem czy są to różni mężczyźni, nie znający się wzajemnie, czy też mężczyźni z otoczenia adoratora,np koledzy. Jeden młodszy, może student, troszkę interesowny, drugi - typ amanta, trzeci to mezczyzna z klasą, dość bogaty ale może być skapy i ostatni to taki dobry, trochę naiwny mezczyzna. Pokazują się też intensywne kontakty internetowe lub telefoniczne. pozdrawiam

Gość gość
gość wczoraj 17:59 Ok, jak znajdziesz chwilę to możesz napisać co tam widzisz. Może jak wygląda jej stosunek do mnie i czy będzie nam dane się jeszcze zobaczyć, jej imię to edyta, jest w związku, byla już jak się poznaliśmy. x Widzę, że jest życzliwie nastawiona, chętnie by Ci pomogła w razie potrzeby. Jednak nie widzę, żeby odkryła się przed Tobą, chyba podejrzewa Cię o nieszczerosc, nie do końca fajne zamiary ze tak to ujme. Ona widziała dla Was jakaś szanse, choć bardziej materialna,konkretną, chyba uczucia nie wchodzily w gre. Moze myslala o fajnej przyjazni. Momentami może się o Ciebie martwić, mimo chęci kontaktu raczej się nie odezwie. Jeżeli Ty tego nie zrobisz to znajomosc będzie zakończona. Co do spotkania to pokazuje mi się taka możliwość. Wyszly AW,więc sądzę, że jest to wazne choćby dla jednej ze stron. Nie mam pewności, ale wydaje mi się , że raczej nie spodziewacie sie tego spotkania. Być może w jakiejś instytucji.

Gość gość
gość dziś Wróżko od jakiego czasu wróżysz? x 6 lat :) x gość dziś [16:41 Ok,zapytam w ten sposób :)

Gość gość
wrózko mozna jeszcze podac dae i pytanie?

Gość gość
Magdalena 13.09.87 Uda Ci się założyć rodzinę i będziesz zadowolona, spotkasz też kogos z kim połączy Cię miłość; w pracy pokazuje się strach przed zmianami, musisz zmienić poglądy, podjąć decyzję,masz doświadczenie i widac podpisanie umowy, może będziesz musiala dojeżdżać do nowej pracy, widac też 2 mężczyzn przy pracy

Gość gość
Beatko zbyt ogólne pytanie , ale zapytalam co dobrego Cie czeka do konca roku Wywalczysz sobie coś, ale tak jakby ...niejawnie? Może manipulacja tu wchodzi w grę ;)

Gość gość
Cecylia Będzie ciężko, jestes trochę w cieniu, ale ostatecznie widac radosc. Karty stawialam na rok

Gość najs najs najs
12.11.91, Dorota moje pytanie: czy wiadomo, co dalej u mnie z pracą, czy szybko znajdę nową? czy wszystko mi się ułoży w sprawach sercowych, jak rozpoznam swojego przyszłego męża i jak się poznamy?

Gość gość
Brak slow, sama sobie odpisuje?bzdury totalne pleciesz,nie osmieszaj sie:)

Gość gość
Martyna Żyjesz w nieformalnym związku? Pokazały się małe przeszkody ale uda się i może to być chłopiec

Gość gość
20:24 Czasami pomyśli, chociaż bardziej skupia się na sobie i być może innej relacji.Może być ciężko z naprawieniem, chociaz myślę, że jednak w ktoryms momencie Karol zadziala.

Gość gość
Mysle, ze nikogo nie pominelam:)

Gość gość
Magdalena 13.09.87 Uda Ci się założyć rodzinę i będziesz zadowolona, spotkasz też kogos z kim połączy Cię miłość; w pracy pokazuje się strach przed zmianami, musisz zmienić poglądy, podjąć decyzję,masz doświadczenie i widac podpisanie umowy, może będziesz musiala dojeżdżać do nowej pracy, widac też 2 mężczyzn przy pracy X X Kochana dziękuję:) Czy widać może czas? Tak chciałąbym sie zakochać i już nie mogę się doczekać:) A możesz sprecyzować co oznacza "widac też 2 mężczyzn przy pracy"? czy któryś z nich to moj przyszły mąż?:) A czy podobam się szefowi? (Marcin 21.11.79) Magdalena 13.09.87

Gość gość
Tak,można jeszcze podać dane i pytanie ,jeżeli nie odpowiem tzn ze zerwalo wifi, ale postaram się wejsc jak najszybciej

Gość gość
Monika-21.08.87r. Wróżko odpowiedz Mi, czy pewien Mężczyzna,spoza Mojej Miejscowości jest we Mnie zakochany? Dokładnie: Chodzi Mi o Bruneta o Niebieskich oczach, wysokiego..który ma Swoją Rodzinę. Proszę, o odp.