Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy dzieci poczętych w wyniku gwałtu i chorych nie będzie można poddać aborcji?

Polecane posty

Gość gość

dla mnie to chore żeby rządzili kobiecymi pisdami czy mają urodzić czy nie

Gość gość
Tak i nie bedzie badan prenatalnych i jesli matka bedzie zagrożona w ciazy to tez nie usuna dziecka , matka wtedy umrze

Gość gość
ciekawe jak wplywa na psychike dziecka np gdy sie dowie ze mezczyznie ktory go poczol pozostaje zgnic reszte zycia w wiezieniu.

Gość gość
ja bym usuneła dziecko jeśli dowiedziałabym się że miało by wyglądać jak te od Chazana, dla mnie to bestialstwo żeby wydawać na świat tak chorą istote które umrze po narodzinach. To są jepani idioci a co jeśli matka ma kilkoro dzieci i dowiaduje się że jeśli urodzi kolejne dziecko to umrze? ma umrzeć i osierocić reszte dzieci?:o

Gość gość
gdyby przeszła ta niedorzeczna ustawa, to trzeba by zamiast kolejnych kościołów zacząc budować domy dziecka i więzienia, bo może nie wystarczyć miejsca dla wszystkich

Gość gość
Wlasnie tak ma byc. Wracamy do czlowieka średniowiecznego

Gość gość
Swoja pisda to rzadzisz w momencie jak ja chlopu nadstawiasz. Jak masz w sobie nowe zycie to juz nie tylko cipskiem rzadzisz. Ja jestem nawet za aborcja na zyczenie. Ale smiesza mnie te haselka moja cipka. To cipka ci w macicy rosnie czy jak ? Nie wiem czemu tak boicie sie nazywac rzeczy po imieniu. Chcesz rzadzic swoim zarodkiem, plodem i go spędzić, proste.

Gość gość
Aaaa i antykoncepcja bedzie zabroniona. To juz przegiecie . Wiadomo juz cos? Czy manifestacja cos dala?

Gość gość
Malo tego ma być ustawa o zakazie antykoncepcji. Z 500 plus sie nie wyplaca jelopy

Gość gość
albo kobieta ma urodzić dziecko gwałciciela i patrzeć na te dziecko z miłością :D ktoś powie że można oddać do adopcji, na pewno miła jest świadomość że urodziło się dziecko i zostawiło na pastwe losu. Pigułke PO będzie można chociaż brać albo wczesnoporonne? kobiety będą musiały wyjeżdzać za granice albo znalezc lekarza co nie będzie się bał

Gość gość
Dlaczego te kobiety ubraly sie na czarno?

Gość gość
a kto by się tam tym przejmował, na szczęście zyjemy w cywilizowanej Europie, poradzimy sobie

Gość gość
Kiedys bylo zabronione i tez usuwaly

Gość gość
o czym wy popaprańczynid dyskutujecie, o prawie do morderstwa.

Gość gość
o ludzie, myślałam że to żart o tym zakazie antykoncepcji to gumek też nie będzie można kupić?:D wiem że jest niż demograficzny ale bez przesady. To co teraz? zero seksu? trzeba wyjść na ulice albo coś bo tak nie moze być

A nawet jeśli dziecko zostało poczęte w wyniku gwałtu, to czy ono jest winne? Paradoks - czasami zdarza się, że mężczyzny, który zgwałcił nawet nie znajdą (bo np. kobieta do nie znała, uciekł, itp.) i nie wymierzą kary, a dziecko ma zostać zabite. Brak jakiegokolwiek sensu i logiki. Co do chorych dzieci - skąd wiadomo, że nie stanie się cud i to dziecko wcale nie umrze, a będzie w przyszłości zdrowym i normalnie funkcjonującym człowiekiem? Zrozumcie w końcu, że to nie człowiek decyduje o tym, kiedy zakończy się życie drugiej osoby.

Gość gość
same sobie urodzcie dziecko z gwałtu, mnie nikt nie bedzie zmuszał że mam rodzić bez względu na to jestem na siłach takie dziecko wychować. Wyobrażam sobie jaka to musi być trauma dla kobiety i co powie takiemu dziecku? że jego ojciec to gwałciciel?:D ja jestem za tym żeby kobiety brały te pigułki PO i wczesnoporonne gdy sie zdarzy ciąża, powinni wspierać antykoncepcje żeby kobiety się dobrze zabezpieczały żeby nie musiały robić aborcji a nie tego zabraniać. Jestem za aborcją bez względu na przyczyny we wczesnym stadium, to powinna być sprawa sumienia kobieta a nie żeby kogoś przymuszać do urodzenia

Gość gość
Swoja pisda to rzadzisz w momencie jak ja chlopu nadstawiasz. Jak masz w sobie nowe zycie to juz nie tylko cipskiem rzadzisz. Ja jestem nawet za aborcja na zyczenie. Ale smiesza mnie te haselka moja c*pka. To c*pka ci w macicy rosnie czy jak ? Nie wiem czemu tak boicie sie nazywac rzeczy po imieniu. Chcesz rzadzic swoim zarodkiem, plodem i go spędzić, proste. x tak chce rządzić swoim ciałem i macicą, to moje sumienie i nie będzie mi nakazywać rodzić jakaś obca osoba która mnie nie zna i mi nie pomoże wychować tego dziecka

Gość gość
Ale nie radzisz swoim cialem i macica, tylko jak juz to cialem dziecka.

Gość gość
Gumy bedzie mozna, tylko taabletek nie no i tabletek po. Wedlug katoli tabsy anty to sa to samo co poronne.

Gość gość
Ale nie radzisz swoim cialem i macica, tylko jak juz to cialem dziecka. x moja macica i moje dziecko nie wpieratlaj się bo sama byś sie pewnie skrobała biegiem gdybym zaciążyła w wyniku gwałtu

Gość gość
Twoja macica ale dziecko to juz zywa istota ktora ma prawo zyc

Gość gość
To ze jest w brzuchu to nie znaczy ze masz prawo je zabic. Takie samo ma prawo zycia jak poza brzuchem. Nadal tego nie rozumiecie ? Jestem przeciw aborcji. Dobranoc.

Gość gość
A czy ja napisalam ze jestem przeciwna ? Wg mnie to mozesz sie skrobac nawet i 100 razy, mi twoja glupia picza wisi i powiewa. Ale usuwa sie ciaze, zarodek , plod a nie macice. Jak chcesz rzadzic macica to ja sobie usun.

Gość gość
Najlepiej to usuncie sobie macice , bedziecie miec spokoj glupie idiotki

Gość gość
Durne kretynki doczytajcie w zrodlach. Aborcja bedzie legalna nadal w 2 przypadkach ( g**** i BEZPOSREDNIE zagrozenie zycia kobiety matki). Co do przypadku chorych dzieci nie mam 100% pewnosci. Chodzi glownie o zmiane w slowach PRZYPUSZCZENIE zagrozenia na BEZPOSREDNIE zagrozenie

Gość gość
gość dziś Jesli chcesz o legalnej aborcji to powinna byc rowniez mozliwosc podejmowania decyzji o niej rowniez dla mezczyzn jak rowniez o dobrowolnych alimentach.

Gość gość
ustawy nie czytały a głupoty pisza Poczęta z gwałtu, po 20 latach zgwałcona, dokonała aborcji. Dziś przekonuje by nie zabijać (Ocaleni/Jedynka) https://gloria.tv/audio/iuZ92urWTH9z1hz4SdceyqYMG a ta od chazana to była z powodu in vitro bo invitro powoduje choroby genetyczne i z powodu in vitro jest najwiencej aborcji

Gość gość
Ten kraj przez władze robi się p**********y. Żeby władza wp*****lała się w to co ma zrobić lub nie kobieta. Aborcje były i będą tak jak prostytucja. Zalegalizujmy prostytucję. Niech będą odprowadzane podatki do budżetu państwa a nie szara strefa.

Gość gość
22:34 kolejny katol z wypranym mózgiem Zmuszaj swoje siostry z watykańskiej sekty do noszenia brzucha z gwałtu, ale nie wolne kobiety. Córka zgwałcona przez ojca też ma mu urodzić dziecko? Obawiam się, że do takich absurdów prowadzi wasz fanatyzm.