Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ile powinnam ważyć przy wzroście 158 cm

Polecane posty

Gość gość

Jaka byłaby prawidłowa waga do mojego wzrostu? W necie pokazują mi kalkulatory od 47 do 62 że waga jest prawidłowa. ja ważę w przedziale 53,5-54 kg i uważam że jestem za chuda. Każdy mi tak mówi. Mam bardzo drobne ręce, wystające lopatki itp. Ile powinnam ważyć tak wg was żeby było ok.

Gość gość
Ja mam wzrost jak ty. Najlepiej sie czuje i wyglądam przy wadze 52 kg chociaż ciężko mi juz ta wagę utrzymać bo jednak dwoje dzieci i lata tez lecą mam 35 lat. Ale jak tylko przybędzie mi to staram się wrócić do 52kg bo mam duży biust i zawsze pierwsze co to idzie mi w piersi a nie chcę

Gość gość
Ja mam bardzo mały biust. Jak się wygnę to widać mi żebra :( Najlepiej się czułam przy wadze 58/60 kg. Ale za nic nie mogę przytyć. Mam 30 lat a niektóre dziewczynki z gimnazjum wyglądają bardziej kobieco niż ja.

Gość gość
Ja mam 156cm. Normalnie wazę 45kg, mniej jest za mało. Ostatnio przytyłam do 47kg i czuje, ze jestem za ciężka. Jestem po 40, mam duże piersi i pupę.

Gość gość
Ja mam 159 i idealna bylam jak wazylam 48/49 ale juz przekroczylam ta magiczna 40 i utylam do 55 , dupa nogi brzuch i twarz obtluszczone , wygladam jak prosie

Gość gość
ja ważę w przedziale 53,5-54 kg i uważam że jestem za chuda. x a to dziwne, jak wyglądasz szczupło przy tej wadze to może masz b dużo miesni... nie możesz być za chuda. powinnas mieć ok. 50 kg, to byłoby idealnie.. odejmowanie 100 to sa mity lat 90, przy srkajnosciach zwłaszcza to się nie sprawdza, bo osoba co ma np. 152 cm jakby wazyła 42 kg to wygląda strasznie

Gość gość
" Ile powinnam ważyć tak wg was żeby było ok. " Przepraszam - ale Ty masz zamiar tyć/chudnąć byle zadowolić obcych ludzi? W ogóle, jakichkolwiek innych ludzi? :O Chuj ze zdrowiem, z samopoczuciem - ważne byle ludziki w necie powiedziały, że jest cacy? Albo znajomi? :O Polecam terapię psychologiczną i podnoszenie własnej samooceny, bo takie myślenie zakrawa naprawde na jakieś zaburzenia.

Gość gość
Mam 158cm teraz ważę 53kg i nie czuje się jeszcze dobrze: brzuch i uda :/ kiedyś przy tym wzroście w wieku 16 lat miałam ok 45kg i było akurat :)

Gość gość
Nagle wszystkie ważą 50 kg :D Już wam wierzę hahaha

Gość gość
Ja mam dokładnie tyle wzrostu i ważę 52 kilogramy i nie wyglądam chudo. Przy tej wadze wyglądam optymalnie ponieważ mam spore piersi. Przy wadze wyższej już czuję się ciężka więc utrzymuje stała wagę 52 kilo.

Gość gośćŁadnaLady
Od 50 do 58 ;)

Gość gość
Ja mam 162 cm . ważę 57-58 kg. wolalabym ze 2 mniej. moja figura to jablko, "idzie" mi w brzuch. zły ne jest ale piękn yan pewno też nie. nogi mam szczuple dość... mam 35 lat i 4-letnie dziecko.

Gość gośćŁadnaLady
jestes oki ;)

Gość gość
gość dziś Mam 158cm teraz ważę 53kg i nie czuje się jeszcze dobrze: brzuch i uda :/ kiedyś przy tym wzroście w wieku 16 lat miałam ok 45kg i było akurat usmiech.gif xx chociaz jedna nie klamie:D przy tym wzroscie to 40-45 gora grubaski:O

Gość gość
22:51 to ciekawe ile ty ważysz/mierzysz. Ja mam 158 cm i 50 kg, 30 lat i mam trochę brzucha po ciąży, ale jako nastolatka ważyłam 46 kg przy tym wzroście i byłam CHUDA więc nie pisz głupot...