Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Państwo nie radzi sobie z napływem Ukraińców!

Polecane posty

Gość gość
Gość gość
a co mają powiedziec Niemcy którzy nie radza sobie z naplywem Polaków i muslimów ?

Gość gość
Na cholere nam ci ukraincy...

Gość gość
Warunkiem legalizacji ich pobytu powinno być przymusowe obejrzenie przez nich "Wołynia"

Gość gość
W przeciwieństwie do was nieroby to oni na siebie pracuja i placa podatki

Gość gość
Warunkiem powinno byc podpisanie, ze upa i bandera to chuje i naplucie na obraz bandery.

Gość gość
Jeden ukrainiec pracuje za dwóch Polaków a kosztuje tylko połowę co polski robol. Czyż to nie jest piękne? Oby jak najwięcej ukrainców osiedliło się u nas. Wtedy buńczuczne polaczki spuszczą z tonu i przestaną gęgać o zachodnich stawkach.

Gość gość
Owszem pracują i polscy janusze biznesu klaszczą uszami żeby ich zatrudniać. I mają pretekst żeby nie podwyższać pensji polskim pracownikom. A polacy nadal muszą tyrać za groszowe stawki.

Gość gość
Ty p****ancu,bedzies tyrac za 2 zl za godzine jak ukraincy zepsuja rynek.

Gość gość
Przychodzi do klasy nowy nauczyciel. - Nazywam się Arsienij Pietrowicz, jestem banderowcem. Dzieci, po kolei przedstawiajcie się tak samo jak ja. - Nazywam się Oleg, jestem banderowcem. - Nazywam się Irina, jestem banderówką. - Nazywam się Witalik, jestem banderowcem. - Nazywam się Wowoczka, jestem separatystą. - Wowoczka, dlaczego jesteś separatystą !?! - Moja mama jest separatystką, mój tata jest separatystą, moi przyjaciele są separatystami, więc ja także jestem separatystą. - Wowoczka, a jeśliby twoja mama była by prostytutką, twój tata - pedofilem, siostra - dziwką, brat - ćpunem a przyjaciele - pedałami, to kim byś był wtedy ? - Właśnie wtedy byłbym banderowcem.

Gość gość
Wszystkich, którzy mają cokolwiek wspólnego z banderą,powinno się szybko wywalac za wschodnią granice. W dodatku wielu z nich nie zna polskiego i jeszcze Polakow zagafuja po swojemu! Swołocz nie umie się dostosować. Dla nas to zagrożenie większe niż muzułmanie,którzy nigdy w historii Polakow nie mordowali!

gość dziś No to teraz dałaś/eś do pieca. Tak lekko licząc 500 lat walk z Tatarami i Turkami to faktycznie "nigdy w historii" Czego Was teraz w szkołach na historii uczą :O

Gość gość
niestety i przestępczość wzrasta i k***w przy drogach też

Gość gość
bo imigranci to przestępczość!!! Wszelkie turasy, arabusy, czeczeńcy, wietnamole trudnią się przestępczością i degenerują nasz kraj!!!

Gość gość
fakt

Gość gość
a my przez nasz rząd (który robi wszystko na złość ruskim )stajemy się obywatelami drugiej kategorii we własnym kraju

Gość gość
mi się ich najazd nie podoba , nie podoba mi się to poparcie rządu dla banderlandu