Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Starsza sąsiadka

Polecane posty

Gość gość

Niedaleko ode mnie mam taką sąsiadkę ok. 40 lat. Atrakcyjna babka, ładna z twarzy, niewysoka, szczupła z okrągłym tyłeczkiem. Wcześniej, gdy się widywaliśmy, to niespecjalnie zwracała na mnie uwagę. Ostatnio gdy się widzimy, to zaczęła się ze mną witać, zagadywać i uśmiechać, a dziś gdy szedłem do sklepu, a ona stała na czerwonym świetle, to zaczęła do mnie uśmiechać i machać ręką. Nie wiem skąd ta nagła zmiana zachowania, ale stało się to bardzo szybko i trwa ok. 1, albo 2 tygodni. Co o tym myślicie? Coś w niej przeskoczyło i mogłem wpaść jej w oko, czy po prostu chcę być miła, chociaż wcześniej była bardzo obojętna? Poczekać aż sytuacja się jakoś rozwinie, czy spróbować coś zainocjować? Nie jestem pewien, ale chyba nikogo nie ma.

Gość gość
Musi byc zboczona, jeśli leci na takie brzydactwo jak ty.

Gość gość
Ja nie mam problemów z wyglądam, ale Ty najwyraźniej tak, bo musisz wylewać swoje żale przez kabel. :)

nie da ci tego ojciec nie da ci matka co może dać ci dzisiaj twa bliska sąsiadka ! xd

Gość gość
Chcice ma na ciebie. Mlodego ciala jej trzeba. Dzialaj chlopie dzialaj bo cos z tego bedzie. Niezle *****nko :)

Gość gość
Tak się właśnie zastanawiam, bo przez dłuższy okres czasu po prostu się mijaliśmy, a nagle zaczęła się dziwnie zachowywać i może faktycznie ma potrzebę.

Gość gość
Ona chce z Toba fiutkowac!

Gość gość
tak szybka zmiana zachowania znaczy, że mała ją swędzi.

Gość gość
Mysle ze zaczelo ja swedzic.

Gość gość
Tutaj autor Zrobić teraz odważny ruch i ewentualnie ona da mi do zrozumienia, że nie jest chętna, czy poczekać na jej ruch, po którym będę miał pewność? :D

Gość gość
jak bedzie okazja to idz na calosc mlody i ja *****ij :D

Gość gość
A Ty ile masz lat?

Gość gość
Autor Ja mam 23, a ona ok 40-45.

Gość gość
od starszego kolegi: skoro sama inicjuje i jest w miarę atrakcyjna - skorzystaj z tego. Przy takiej kobiecie możesz się wiele nauczyć - ona potrzebuje młodego , jurnego i wytrzymałego, któremu szybko nie opadnie wacek. Więc zamiast za długo się zastanawiać i stracić okazję działaj .

Gość gość
Autor Pozostaje tylko kwestia tego, jak to wszystko zainicjować, bo jak zrobię jakiś odważny ******* ona wcale o tym nie myśli, to może wyjść głupia sytuacja. Dużo lepiej byłoby, gdyby to ona zrobiła pierwszy krok, bo wtedy miałbym pewność, że jest chętna i zainteresowana. Nigdy nie robiłem czegoś takiego z dużo starszą od siebie kobietą i nie wiem, jak się do niej zabrać. Jakieś porady?

Gość gość
Mialem taka sytuacje ja 29 oana 42 i bylo tak samo najpierw nic potem takie zalotne spojrzenia usmieszki potem z daleka część mowila a na koniec bierz mnie teraz jak tylko chłop wyjeżdżał a ze dobrze robote robilem to tak z poltora roku ze 2 razy w miesiacu ja bralem ale znalazlem panne na stale i sie skończyło

Gość gość
Czyli poczekać na jakiś konkretny znak od niej, a potem pójść na całość?

Gość gość
Ja mialem z sąsiadami fazy sąsiadka zawsze miła tak ok 10 lat starsza on też i pewnego razu poprosiła mnie żebym pomógł jej w domu firanke zawiesic akurat jak kosiłem trawnik przed domem ona ze to zajmie chwilke ze męża nie ma w domu bedzie po jutrze a koleżanki do niej wieczorem przyjda i nie ma z kim wiec sie zgodziłem i poszedlem z nią so domu jak już ja zawiesilem to sie pyta czy kawy lub herbaty sie napije ja ze nie dziękuję goraco bylo na dworze ja bez koszulki ona że chciała remont robić a ja że po budowlanym technikum to jej może doradze i zaciagnela mnie na górę tam już bez krempacji podeszła domnie położyła reke na mojej klacie zlapala mnie za reke i położyła na swoim biuście jednocześnie glaskala mnie po kroczu mowi ze od dawna mi sie przygląda i pyta czy ona mi sie podoba a ze zgrabna i nic jej nie brakowało to potwierdzilem ale co z mężem sie pytam ona żebym sie teraz o to nie martwił i zrelaksowal i kleknela przede mną zsuwajac spodnki wraz z bokserkami i zaczęła robic loda po chwili zauwarzulem ze do pokoju zaczol skradac sie jej mąż szybko podciagnolem gacie i tak mnie zamurowało żenic nie moglem powiedzieć na to sąsiad spokojnie młody i tlumaczy ze oni są sweengersami i od dawna o tym myśleli ale nie wiedzieli jak mi to zaproponować zebym sie nie sploszyl bo jego żonie od dawna woko wpadłem i powiedział żebyśmy kontynuowali a on popatrzy zmieszany trochę bylem ale jednak dałem sie skusić po chwili ona zaczela sie rozbierać i polozyla sie na sofie i wypiela jak ja zacząłem posuwac mąż wstal podszedł do niej z przodu i rozsunol rozporek i muszę przyznać ze mial naprawdę sporą knage ja małego nie mam bo tak z 18 cm ale on grubo ponad 20 tyle ze mi to stoi jak skała jemu taki miekki mi sie wydawał taki gumowy ale w zyciu tego nie zapomne

Gość gość
Od autora Ktoś z was miał podobne sytuacje? Może ktoś opisze, ewentualnie coś podpowie.

Gość gość
kobieta w tym wieku, która nie ma faceta może szukać przygód. poczekaj, a sytuacja moze sie rozwinie

Gość gość
poczekaj az ci da wyrazny sygnal, nie martw sie nie odpusci jak ma ochote :P

Gość gość
Autor Ogólnie, to mam wrażenie, że przyciągam uwagę sporo starszych ode mnie kobiet. Kiedyś szedłem wieczorem do sklepu, przechodziłem obok pubu i tak zupełnie bez powodu złapała mnie za rękaw babka ok. 35 lat, a wystarczyło, że zacząłem się przyglądac jej z daleka. Ostatnio miałem taka sytuację w pracy, że pojechałem z facetem do jednej klientki ok. 40-45 lat, która też była całkiem atrakcyjna na swój wiek, a jak już wróciliśmy do samochodu, to facet zaśmiał się i powiedział, że wpadłem jej w oko, bo bardzo dziwnie się zachowywała.

Gość gość
Skoro babka się tak napali, to guma obowiązkowa? :D

Gość gość
ddt30 ciekawe jak wygladasz... niektorzy mlodsi przyciagaja starsze od siebie kobiety jak magnes

Gość gość
Ddt30 dobrze pisze, sam tak robię. O efekty nie musisz się martwić, nie muszisz szukać. Kobiety same będą na ciebie spoglądać. Jedynie czasem będziesz musiał ośmielić te bardziej nieśmiałe.

Gość gość
Autor 180cm, trochę dłuższe blond włosy, ok. 85kg, dobrze zbudowany (szeroki/masywny), ale nie umięśniony, równomierny zarost. Ostatnio się nie goliłem, to jest 3-4 tygodniowa broda. Mniej więcej tak wyglądam.

Gość gość
oj..... blondyn z dluzszymi wlosami mmm :P

Gość gość
Autor Co, to dobrze, czy źle? :D

Gość gość
zdecydowanie dobrze :D

Gość gość
Autor Por***ałabyś, co? :P