Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Preejakulat

Polecane posty

Gość gość

Dzień dobry. Piszę na forum ponieważ mam pytanie odnośnie preejakulatu. Wczoraj uprawialam z moim chłopakiem seks który poprzedzony był 2 stosunkami oralnymi. Po nich nastąpiła ok godzina przerwy i uprawialismy seks. Gdy usłyszeliśmy że pękła prezerwatywa (stało się to na początku) chłopak od razu wyszedł ze mnie (prawdopodobnie ona pękła gdy nie był cały we mnie). Prezerwatywa pękła na górze, z boku, dziura była niewielka. Chłopak nie doszedł we mnie, nie był nawet tego bliski. Mówi że preejakulatu również nie było bo zawsze gdy był to go czuł. Poza tym, od 4 miesięcy biorę tabletki antykoncepcyjne. Czy mam powody do niepokoju w tej sytuacji i czy mam obawiać się ciazy?

Gość gość
po co zażywasz tabletki?

Gość gość
tabletki zażywam żeby mieć większą pewność. uważam, że prezerwatywa + tabletki to naprawdę dobra ochrona, ale teraz prezerwatywa zawiodła

Gość gość
Ile cię napompował skoro pękła

Gość gość
nie no, czekam na jakieś sensowne odpowiedzi

Gość gość
Skoro bierzesz anty, nie było wytrysku a do tego dziura była na górze prezerwatywy to uważasz że ciąża możliwa??? Zastanów się sama! Może dla lepszej ochrony stosuj żel plemnikobójczy a do tego jeszcze kapturek albo spiralę.

Gość gość
wiem, że prawdopodobienstwo jest niewielkie ale w chwilach stresu sie wariuje. naczytalam sie o tych wszystkich ciazach przy stosowaniu tabletek i teraz nie wiem czy im ufac

Gość gość
Czekam na więcej odpowiedzi

Gość gość
A co ci da więcej odpowiedzi?? I tak wiesz swoje bo się naczytałaś. Nie ufasz tabletkom to szkoda się nimi faszerować.

Gość gość
To niezły z ciebie mordojeb spermopijko!

Gość gość
Dziewczyno po co ci tabletki?? Mowisz ze chcesz miec wieksza pewnosc a nic chyba ci to nie daje nic. Wez ty sie zastanow czy chcesz w ogole uprawiac sex bo meczysz sie tylko i po co.. Jak juz dojrzejesz zeby korzystac z tabletek to dopiero sie wez za nie szkoda pieniedzy i zdrowia