Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Seks dzień przed owulacją!!!

Polecane posty

Gość gość

Uprawiałam seks z partnerem dzień przed owulacją, był to seks bez zabezpieczenia lecz partner wyszedł ze mnie jakieś 5 minut przed wytryskiem. Czy duże są szanse na ciąże? :(

Gość gość
Czy masz głókę w piz.y i wszystko wiesz?

Gość gość
oczywiście że istnieje możliwość zapłodnienia, skoro stosunek był dzień przed owulacją. Swoją drogą jak ją sobie wyznaczasz?

Gość gość
Daj mi chwilę na odpowiedź. Właśnie skanuję twój stan zdrowia-hormony itd, by określić szanse, potem sprawdzę żywotność plemników partnera, wasz tryb życia, dołożę markery losowe i będę mieć wynik. A skąd mamy wiedzieć? Czasem pary są zdrowe i starają się latami, a czasami wystarczy spojrzenie na męskie gacie, by zaciążyć.

Gość gość
gość 2016.10.19 oczywiście że istnieje możliwość zapłodnienia, skoro stosunek był dzień przed owulacją. Swoją drogą jak ją sobie wyznaczasz? Całe szczęście nie zaszłam w ciążę. owulację wyznaczam przy pomocy aplikacji w telefonie. Od tego czasu jednak zawsze się zabezpieczamy.

Gość gość
1 plemnik może się 7 dni utrzymać przy życiu więc tak jest możliwość..

Gość gość
aplikacje w telefonie nie są skuteczne, bo opierają się na kalendarzyku. A co jeśli owulacja się przesunie? moim zdaniem lepszym rozwiązaniem będzie specjalny tester np na ślinę

Gość gość
tester na slinę? czego to nie wymyślą...nie wiedziałam, że na podstawie śliny można wyznaczyć owulację.

Gość gość
można :) Wejdz sobie na afrodyta.pl i sama poczytaj :)

Gość gość
Wiecie co? zamówiłam ten tester i rzeczywiście się sprawdza :) Faktycznie pojawiają się paprotki podczas dni płodnych, więc polecam :)