Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mamasynolka

Moja kolezanka chce seks z moim synem

Polecane posty

Gość gość
Po co tam obcych szukac w chmurach co lezy przed nogami.

Gość gość
16.56 właśnie napisze bo jest anonimowa. Ja mam koleżankę gdzie jest chłopak kochał się w trójkącie z dziewczyną i jej mamą. Mówiła że wszyscy byli szczęśliwi bo ten biedak całą noc używał na zmianę raz córkę raz matkę.

Gość gość
Podczas wymiany partnerów gdy mąż miał zacząć się kochać z jego żoną i z podnieceniem czekaliśmy z jej mężem weszła na to ich córeczka którą zostawił chłopak. Troszkę się spędziliśmy ale córeczka załagodziła sytuację mówiąc chętnie obejrzę. Wtedy jej mama powiedziała może chcesz być na moim miejscu.Odpowiedziała a mogę? Odpowiedziała tak nawet nie pytając męża o zgodę. Szybko się rozebrała i rozłożyła nogi mąż zaczął od całowania cipki i skończył na minetce gdzie doprowadził ją do silnego orgazmu. Potem wszedł w nią oczywiście bez gumy. Skończył mocnym wtryskiem.

Gość gość
18.06 tobie po prostu żal że może starszy zerżnąć młodą przy wielkim podnieniu uczestników zabawy.

Gość gość
Jak czytam te wypociny to odnoszę wrażenie, że piszą je albo dzieci z podstawówki nie znające zasad ortografii i poprawnej gramatyki albo jakieś tłuki, jak jeden z drugim cześku chcesz coś wysmarować to weź do ręki słownik ortograficzny i nie ośmieszaj się.....

Gość gość
19.31 liczy się zawartość tekstu a nie ortografii.

Gość gość
Pierwszy tekst i pierwsze "odpowiedzi" są copy-paste z Google Translate (dlatego gramatyka jest do niczego). Po prostu ktoś znalazł sex-temat na zagranicznym forum i wrzucił na Kafeterię z tym mechanicznym tłumaczeniem, nie wysilając się zbytnio przy poprawianiu gramatyki. Bo i po co - temat rozwija się sam bez kontroli moderatora (a nie widzę, by tutaj był jakikolwiek).

Gość baton

Ja sam miałem sposobność z koleżanką mamy , jest ona po 50 ja mam 32 lata

było bosko

Gość Mania
Dnia 27.10.2016 o 20:02, Gość gość napisał:

Podczas wymiany partnerów gdy mąż miał zacząć się kochać z jego żoną i z podnieceniem czekaliśmy z jej mężem weszła na to ich córeczka którą zostawił chłopak. Troszkę się spędziliśmy ale córeczka załagodziła sytuację mówiąc chętnie obejrzę. Wtedy jej mama powiedziała może chcesz być na moim miejscu.Odpowiedziała a mogę? Odpowiedziała tak nawet nie pytając męża o zgodę. Szybko się rozebrała i rozłożyła nogi mąż zaczął od całowania cipki i skończył na minetce gdzie doprowadził ją do silnego orgazmu. Potem wszedł w nią oczywiście bez gumy. Skończył mocnym wtryskiem.

Mój mąż również w grupowym kochał się z córką 20 lat a mamusia 39 lat. Jej mąż ma 42 lata. My mamy około 30 lat. Było kilka razy do póki córka nie poznała kolejnego chłopaka wtedy dołączyła od nas.

Gość Basior
17 minut temu, Gość Mania napisał:

Mój mąż również w grupowym kochał się z córką 20 lat a mamusia 39 lat. Jej mąż ma 42 lata. My mamy około 30 lat. Było kilka razy do póki córka nie poznała kolejnego chłopaka wtedy dołączyła od nas.

czyli Ania  MANIA Frania Jóuuuuziiiaaaa. Kogel mogel. Nie mogę się doliczyć ilu w ciągu takiej sesji ciebie wali? 😄