Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

evenstell

Ból brzucha podczas okresu w trakcie brania tabletek antykoncepcyjnych.

Polecane posty

Witam , dodałam nowy temat , gdyż niestety nie spotkałam się z podobnym problemem. Mianowicie od zawsze męczyłam się z bardzo bolesnymi miesiączkami ( ostre bóle brzucha , przez które nie mogłam się ruszyć, wymioty , biegunki itp.). Gdy wszystkie leki przeciwbólowe zawiodły postanowiłam pójść z problemem do ginekologa , który zaproponował mi leczenie tabletkami antykoncepcyjnymi Naraya. Niestety , przy pierwszym krwawieniu "z odstawienia" leki niewiele dały , na szczęście wymioty i biegunka mnie ominęły , ale ból pozostał ten sam. Czy jest to związane z tym , że dopiero przyjęłam pierwsze opakowanie Naraya czy sprawa ma jakieś "drugie dno" ? Piszę , gdyż wizytę prywatną ( podkreślam tu prywatną aby uniknąć odpowiedzi , że prywatnie pójdę szybciej) mam dopiero za miesiąc, a może znajdzie się kobieta , która miała podobny problem. ;) * Zaznaczę , że raczej żadne leki przeciwbólowe na mnie nie działają ( ketonal również...). Kiedyś stosowałam leczenie duphaston+spasmolina+diclac+exacyl , które również nic nie dało.

Gość gość
Nie przerywaj brania tych tabetek , to dopiero pierwsze opakowanie , ja też brałam te same tabletki antykocepcyjne i byłam z nich bardzo zadowolona, a miałam takie same problemy jak ty do tego stopnia że musiałam jeździć na IP na zastrszyki przeciwbólowe :)