Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

CZY JAK SIE MODLICIE O COS TO TO SIE SPEŁNIA?

Polecane posty

Gość gość

CZY JAK SIE MODLICIE O COS TO TO SIE SPEŁNIA?

Gość gość
tak to jest tak proste jak jasnowidzenie ,lewitacja wystarczy strzelić palcami i już.

Gość gość
Nie , modliłam się żarliwie żeby PiS nie miało władzy w Polsce i doopa , moje modlitwy nie zostały wysłuchane :-O

Gość gość
Bóg wysłuchał wielu moich modlitw nawet ostatnio Bóg wysłuchał mojej prośby w , której intencji odmówiłam Koronkę Do Miłosierdzi Bożego

Gość gość
Bardzo mi pomaga w życiu ale samemu trzeba działać. Modl się o pomoc wszystkich świętych .

Gość gość
Wiara to opium dla ciemnego ludu!

Gość gość
18.39 to są słowa Lenina. Komunisto.

Gość gość
Nie , modliłam się żarliwie żeby PiS nie miało władzy w Polsce i doopa , moje modlitwy nie zostały wysłuchane nie pomyslałas o ty ze inni ludzie modlili sie by pis wygrał były msze za pis a 1 msza to jak tysiac modlit i bóg wysłuchuje tych z wieksza przewaga po mszy jest droga krzyzowa

Gość gość
i co myslisz ze inni ludzie nie maja kontaktu kazdy kto modli sie sercem ma kontakt Bóg słyszy kazdego i spełnia te kture sa zgodne z jego wola i dla tego pis wygrał dlaczego bo platforma wallczyła z bogiem , tak samo jak lewica walczyła z krzyzen w sejmie krzyz został a lewicy nie ma

Gość gość
gość dziś x Racja, 100 % prawdy :) pozdrawiam :)

Gość gość
Nie. Nigdy. A dodam,ze nigdy się nie modlilam o rzeczy typu zdany egzamin,praca,pieniądze...jedyne o co się modlilam to miłość.. nie było mi dane jej zaznać...

Gość gość
Warto sie modlić o milosc. O czystą miłość. x Modlilam sie o nawrocenie chlopaka i sie nawrocil x Modlilam sie o uzdrowienie i zostałam uzdrowiona. x Modliłam sie o milosc w rodzinie i zostalam wysluchana :) x Modlilam sie o nawrocenie pewnego starszego pana i on sie nawrocil x Modlilam sie o uzdrowienie z innej dolegliwosci zdrowotnej i zostalam wysluchana. x Modlilysmy sie ze znajomymi o zdrowie dla pewnej pani z zakrzepem i jej operacja sie udala. x Miodlilysmy sie ze znajomymi o osobe, ktore miala miec amputowane palce u nog i zostałysmy wysluchane - lekarze mimo przygotowania jej do operacji nagle od niej odstapili bo rany cudownie zaczely sie goic - zostalyśmy wysluchane a to bylo w tamtym tygodniu x Chwała Panu !!! :)

Gość gość
Modlitwa na rRozancu - działa :)

dziś Jak mówisz do ściany to też masz z nią kontakt? Może jakiś masz, ale ściana nie odpowie, bo jest ścianą. Nie wszyscy, którzy się modlą, mają kontakt z Bogiem.

Gość gość
bóg wszystkie modlitwy wysłuchuje ja kiedys modliłem na ruzancu poczułem miłosc Boga spokuj i usłyszałem a raczej takie zrozumienie ze bóg kocha wszystkich grzeszników nie wazne czy to pedofil homoseksualista złodziej kłamca czy satanista , bóg kocha kazdego

Gość gość
gość dziś x Racja, 100% prawdy :) A kto nie spróbuje modlitwy sam ten sie sam nie przekona :) 🖐️

Gość gość
Modlitwa działa :)

Gość gość
Spełnia Wszechmocny to co jest dobre dla naszej duszy

Gość gość
szczera modlitwa z serca to klucz :)

ja się modlilam o exa o uwolnienie go z nałogu alkoholowego - i po latach picia nie pije, sam mi mówił o tym ostatnio . Podczas ostrej kłótni z nim gdzie padały okropne słowa też wszystko się ułożyło dzieki modlitwie. '

Gość gość
Tak, Bóg je wysłuchouje. I Matka Boża nam pomaga röwnież i wstawia sie za nami u Najwyższego.

Gość gość
Tak.Ale ja jestem dobrym człowiekiem,czystym bez nałogów, bez wrogów, ludzie mnie kochają Bo przepelnia mnie dobroć i życzliwość. Zawsze gdy o coś prosiłam bardzo Boga to mi to podarował I to następnego dnia

Gość gość
Sprawiedliwi z wiary żyć będą :)

Gość gość
Modlitwa zakotwicza dusze

Gość gość
Nigdy się nie spełniało,było na odwrót.. Więc przestałam się modlić. Tylko moja modlitwa raz w Częstochowie się spełniła żebym zdała maturę (bylismy tam z cala klasą to się pomodliłam bo pomyslalam, ze co mi szkodzi), ale to ten jeden raz... Tak samo nie chodzę do kościoła itd....

Gość gość
gość wczoraj Czyli jednak Twoja modlitwa została raz wysłuchana :) Czyli masz dowód, że modlitwy są wysłuchiwane :) Nie wystarczy tylko chodzić do kościoła ale jak już się jest to warto uczestniczyć w pełnej świadomości co tam się dzieje :) A się naprawdę dzieje, widziala to współczesna boliwijska mistyczka Katarina Rivas. Na youtub są jej filimiki jak mówi co się dzieje mistycznego podczas Mszy św. .

Gość gość
Pięknie mówi ta Katarina Rivas... Zobaczcie na youtub