Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

CZY JAK SIE MODLICIE O COS TO TO SIE SPEŁNIA?

Polecane posty

Myślisz że kogoś obchodzi twoje życie? Byli tacy którzy się nie modlili i też przeżyli różne rzeczy. Myślisz że dzięki temu twój bożek jest wiarygodniejszy?

Gość gość
Martina 33, no to ci gratujuje i ciesze sie za Ciebie.

Gość gość
już po kilkunastu minutach po modlitwie (2 dziesiątek różańca ) znika mi depresja i nerwica , a czuję jasność w sercu i nowe nadzieje . Dla mnie to jest dowód że tak się dzieje też u innych ..

Gość gość
gość wczoraj już po kilkunastu minutach po modlitwie (2 dziesiątek różańca ) znika mi depresja i nerwica , a czuję jasność w sercu i nowe nadzieje . Dla mnie to jest dowód że tak się dzieje też u innych .. X Piękne świadectwo. Dziękuję :) pozdrawiam :) 🖐️

Gość ojj stara modelka bez związku
Jeśli modlitwa jest z serca i jest zgodne z Wolą Bożą czyli to nie jest przeszkodą dla duszy w zbawieniu wöwczas jest wysłuchwana :) Modlitwa o nawrócenie nawrócenie siebie i innych zawsze jest wysłuchwana bo Wszechmocny Stworzył nas do miłości :) Czyli do jedności z Nim na wieczność :) I jak tu nie kochać Ojca Niebieskiego? :)

Gość gość
takie sprawy jak samopoczucie , zdrowie umysłu , nawrócenie jest zaraz wysłuchane po kilku dziesiątkach różańca . Natomiast jeśli chcemy uzdrowienia z poważnej choroby , szczęśliwego zamążpójścia czy nowej lepszej pracy to trzeba o to prosić w Godzinie dla Świata tj, 8 grudnia od 12:00 do 13:00 , która to godzina jest szczególna dla świata i wszystkie niebo otwarte jest na spełnienie modlitw nawet najbardziej wymarzonych .

Gość gośćlaura
Mi Bog nakazal tylko cierpiec i sie modlic

Gość gość
a za kogo kazał ci się modlić .

Gość gość
a wy jak się modlicie to myślicie pewnie o kasie zapomogowo pożyczkowej ,baranki najbardziej święci tego świata gorliwie się modląc pozostawali w cierpieniu i niepewności,to nie działa jak myślicie ,modlitwa ma znaczenie w podsumowaniu życia a jeśli już to wiara jaką wzniecacie jest ogniem dla waszych nadziei i mądrości życiowych,Bogu to można co najwyżej dziękować że was nie opuścił i zdrowi możecie iść przez życie,a chorzy pobłądzili wobec natury jak zrozumieją własne błędy to zdrowie wraca.HA HA HA

Gość gość
Mi nie pomogła a modliłam sue przez dwa lata dzień w dzień i nawet kilka razy i nic

Gość gość
ludzie będąc w ciele na ziemi podlegacie ziemskim prawom a tu najsilniejszy jest i najwięcej do powiedzenia ma rozwój osobowy człowieka zgodny z dekalogiem czyli prawami bożymi,i jeśli ja staram się być człowiekiem według tych praw to dostaję od boga wszystko czego potrzebuję i nie zawracam mu głowy bzdetami a jedynie mogę mu dziękować za osiągnięcia do których mnie dopuścił za moją postawę.taka królowa brytyjska ponad 90 lat opływa w luksusach ma za co dziękować krzyżem winna leżeć 5 razy dziennie i bić się w tyłek piętami,taki fakt już się nikomu nie powtórzy ale to jest dowód boskości i jej mądrości

Gość gość
Mi bardzo pomogła modlitwa do św. Judy Tadeusza, Św. Rity, Koronka do Miłosierdzia Bożego, Różaniec oraz modlitwy za wstawiennictwem św. Peregryna i Św. Jana Pawła II.

Gość gość
do gość 14:31 a w jakiej sprawie tak długo się modliłaś ? A może ta sprawa nie byłaby dla ciebie szczęśliwa gdyby została spełniona .