Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Możliwe,żeby faceci poszli na taki układ?

Polecane posty

Gość Magiczne związki
To fakt obie są biseksualne. Powiem nawet, że po tym jak wszystko ustaliliśmy i szukaliśmy tej trzeciej osoby, pierwsza partnerka od razu zaznaczyła, że musi to być kobieta biseksualna. Zanim była ze mną przez krótki czas spotykała się z lesbijką. Niestety ta jednak była zazdrosna o każde spojrzenie mojej pierwszej partnerki na innego mężczyznę. Było masę kłótni i to nie wypaliło, dlatego przy rozbudowaniu naszej relacji był postawiony wspomniany wymóg. Teraz z perspektywy czasu powiem Tobie, że właśnie gdyby nie ta biseksualność moich partnerek, taki związek gdzie jestem ja i one dwie nie przetrwałby. Wydaje mi się, że mogła by pojawić się zazdrość, czy to u mnie, czy u którejś z nich, właśnie o drugiego partnera i to mogłoby stanowić podstawę do nieszczęśliwego związku, i jego rozpadu. Dlatego uważam, że związki w trójkę są bardzo ciężkie i wymagają odpowiednich osób. Nie wiem czy w Twoim wypadku, gdzie chcesz zbudować relację bez emocji, uczuć, taki związek będzie miał sens i szansę na przetrwanie. Oczywiście życzę Tobie jak najlepiej, jednak uwierz mi, że przychodzi w życiu człowieka taki moment, że bliskość drugiej osoby staje się bardzo ważna, a pragnienie bycia z nią i związania się emocjonalnie jak i fizycznie zaczyna wypełniać twoje myśli i być celem życia. Pozdrawiam i życzymy wszystkiego dobrego ;)

Gość gość
Dziecko. Tak cię poczytuje i powiem jedno . Pierwsza myśl: masz baardzo niską samoocenę. Takie pomysły nie biorą się z nikąd, najpewniej zalążek tego problemu to braki w dzieciństwie . Czy to odpowiedniej opieki, Milosci, zapewnienia o tym ze jestes wartościowym .. Byc moze wychowalas sie bez ojca? I teraz te emocjonalne braki próbujesz wypełnić tak jak potrafisz. Ale bądź świadoma ze to nie jest normalne i z pewnością odbije się na twojej przyszłości, ns relacjach damsko męskich. Nie podejmuj takich decyzji pochopnie.

Gość gość
a co to jest norma ? i wg. kogo ? Zaznacz, że wg. Ciebie ! dla kogoś innego norma może być zupełnie inna nie bierzesz tego pod uwagę, że ludzie się różnią ?