Gość gość Napisano Październik 5, 2016 Cześć, co myślicie o tym biurze? Moglby ktoś ocenic? podaje linka www.24htlumaczenia.pl bardzo zalezy mi na opinii bo dostalem zadanie od szefa zeby dobre biuro znalezc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Miś Coralgol Napisano Listopad 29, 2017 Nie polecam!!!!!!!!!!!! Trzymaj się z dala od tej baby Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Luty 23, 2018 Również nie polecam i popieram zdanie przedmówcy - jedno z najgorszych biur tłumaczeń z jakimi miałem okazję współpracować. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Luty 23, 2018 Wyzyskują studentów Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Viking11111 Napisano Luty 23, 2018 Bardzo dobre biuro Tłumaczeń. Tłumaczenia przygotowane zawsze na czas. Współpracowałem odnośnie tłumaczeń technicznych. Nie było problemu. Szwedzki zespół bez problemu ogarniał wszelkie instrukcje tłumaczone przez to biuro Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość by anan Napisano Luty 23, 2018 Zdarzają się opóźnienia. To fakt. Ale cena jest bardzo przystępna jakość naprawdę niezła. Warto Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość tlumacz dsdad Napisano Luty 23, 2018 Mają bardzo przystępne ceny konkurencja już sie za nich bierze z zazdrości probuje zniszczyć opinie standard Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość slawekq1w2w Napisano Luty 24, 2018 ja korzystałem z tłumaczenia ustnego i z pisemnych, dzieki temu zalatwilem wazne sprawy w norwegii, firma tez pomogla mi w korespondencji prawnej z norweskim kontrahentem, wszystko szybko no i tanio, tlumaczenia krotkich maili po 10 min mialem na skrzynce Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Marzec 12, 2018 Sprawdziłam, ceny są bardzo przystępne. Co do jakości też nie mam zastrzeżeń. Myślę że te negatywne komentarze to sprawka konkurencji. Mają próbne teksty na swojej stronie internetowej wiec mozna sobie sprawdzic czy odpowiada przed zlecaniem tlumaczenia. U mnie bylo i tlumaczenie pisemne i rozmowa telefoniczna za zagranica wsztsrko bez zastrzezen Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Wrzesień 22, 2018 Nie znam , ja chodziłam do biura www.100at.pl w Warszawie. Biuro zawsze na czas realizowało zlecenia i nie było z nimi żadnego problemu a korzystam z ich usług już 5 lat. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ignacy99 0 Napisano Luty 22, 2022 Nie kojarzę tego biura, mogę Ci polecić za to bestext.pl, profesjonalne podejście do klienta. Tłumaczą bardzo techniczne teksty, ja np tłumaczyłem instrukcję do pojazdu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach