Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćsylwia

Świadectwo dr.Glorii Polo na temat aborcji.

Polecane posty

Gość gośćsylwia

Zobaczyłam.rąk tę duszę. Gdy zabija się takie dziecko, to ono tak głośno krzyczy, że całe Niebo drży i trzęsie się. W moim przypadku, gdy pozwoliłam uśmiercić dziecko, słyszałam jego głośny i rozdzierający serce krzyk. Słyszałam także, jak Jezus jęczał i cierpiał na krzyżu z powodu tej duszy i każdej innej duszy, która jest abortowana, i której odmawia się prawa do życia. Spojrzenie Pana na k

Gość gość
Sorry za tekst wyrwany z kontekstu ..to urywek świadectwa."Zobaczyłam....."Warto poczytać.Przerażające.

Gość gość
Trochę zle wkleiłam urywek ale przeczytajcie całość na stronce.Swiadectwo dr.Glorii.Może komuś otworzą się oczy.

Gość gość
Czytam rownież że Kuria nie uznaje za bardzo jej swiadectw ale i tak przeczytałam i mam ciarki .

Gość MazSylwi
Ty stara k****o nie dajesz mi juz od lat mnie ciarki przechodza , ci zaraz podam mojego kootasa do dzioba tylko masz polknac cale nasienie zeby aborcji niewiniatek nie bylo :)

Gość gość
Dlaczego kuria nie uznaje jej świadectwa? Jaz 10 lat temu to czytałam,byłam wtedy jeszcze młoda dziewczyna i szukałam sensu życia, strasznie to na mnie wplynelo

Gość gość
Pewno dlatego ze jest chora psychicznie debilko:D

Gość gość sylwia
23.42Jakim prawem wyzywasz mnie od k***w?Idz precz szatanie!

Gość gość
sama jesteś debilka :)

Gość gość
Piertolisz autorko i roznosisz ploty. Takie "dziecko" krzyczy że że co? Całe niebo drży i że co?...Słyszałaś też jak Jezus jączał? Ja pierdziu! Masz super słuch! A tak poważniej mówiąc, idź się lecz. Pro-life symuluje filmiki, photoshop fotki, używa chwytów poniżej pasa żeby takie jak ty najbardziej cierpiały. Chcesz to cierp. Chcesz to szukaj wiedzy ale nie piertol wszem i wobec o pierdołach. Powtarzasz pierdoły jak papuga niemając pojęcia o czym papugujesz. Martw się o własne łono a cudze, zostaw w spokoju.

Gość gośćmazSylwi
Jak to jakim prawem? Prawem milosci ,nie dajesz mi doppy i poerdolisz farmazony zamoast swoim mezem sie zajac -slubowalas przed bogiem Ze bedziesz moja zona I co? Napisz wszystkim czemu nie wywiazujesz soe z malzenskiego Obowiazku !?

Gość gość
A ja się pytam, czemu kobiety ze słabą psychiką, które nie są pewne, których dręczy sumienie, które są wierzące-dokonują aborcji?? Zmusza je ktoś? Siłą robią skrobankę? Nie. Więc niech rodzą i nie pieprzą głupot. Ja też zrobiłam aborcję farmakologiczną, zagranicą, gdzie jest legalna, miałam 19 lat. Siostra pomogła mi to zorganizować-wyjazd, pieniądze itd. Był to 6 tydzień. Wzięłam tabletki, dostałam krwotoku, taki bardziej obfity okres i zostałam na obserwacji 2 dni. Nie mam żadnych wyrzutów sumienia. Za to teraz mam męża, dziecko i normalną rodzinę. Mąż wie o mojej przeszłości i też nie ma z tym problemu. Jesteśmy niewierzący, więc dylematy religijne nas nie dotyczą. Żyję w normalnych warunkach, a wówczas dopiero dostałam się na studia, nie miałam pracy, mieszkania, mój ówczesny chłopak również. Brałam tabletki anty, jednak byłam w tym czasie chora i brałam inne leki, dlatego pewnie antykoncepcja nie zadziałała. Dlatego przestańcie przytaczać "świadectwa", bo w odpowiedzi można znaleźć świadectwa kobiet, które usunęły i nie żałują. A jak ktoś jest rozchwiany emocjonalnie, nie wie-usunąć czy nie, to niech nie usuwa. Przymusu przecież nie ma.

Gość gość
Poniewaz jestem katoliczka, nie pochwalam opisanego wyzej czynu. Kazdy ma jednak prawo do wlasnych decyzji - zgodnie z wlasnym sumieniem, systemem wartosci, wiara - i konsekwencji tych decyzji (rowniez konsekwencji psychicznych) - sluszne jest ze nikt nikogo do niczego nie zmusza. Niedopuszczalne jest decydowanie za kogos (Ustawa).

Gość gość sylwia
10.00dlaczego podszywie??ano dlatego ze pieprzy sie z byle kim i nie dochowuje wiernosci mimo ze slubował.Brzydzę sie nim i nie chcę złapać od niego jakiegoś syfa!Ta z ktorą sie zadaje pieprzyła sie na parkingu z dostawcą lodów w niałt dzień.Ludzie ich widzieli a potem ja widziałam co moj z nią wyprawia.Ja ma nockacj jarowałam a ci sobie schadzki urządali u nas na piętrze w łazience.Rzygac sie chce!