Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Udało się! Mogę już legalnie polować na zwierzęta. Od przyszłego tygodnia

Polecane posty

Gość gość

Od przyszłego tygodnia zaczynam. Moje marzenie się spełniło, jestem taka szczęśliwa:D wszyscy pukali się w glowę, co ja robie, że nie dam rady i dla kobiety to za ciężkie. O marzenia należy walczyć. Marzy mi się piękny dzik:)

Gość gość
nie lubie cie :/

Gość gość
No tak kazda tu cie pochwali - wszak kazda chce tu legalnie mordowac wlasne dzieci wiec zwierzeta pikus przy tym

Gość gość
mój szwagier wielki katolik co się modli pod figurą też cieszy michę że będzie polował. Dla sportu będzie sobie strzelał na oślep, kij że zabije niewinnego jelenia czy inne zwierzę, czekając na dzika, by nawpier..alać się kiełbachy.

Gość gość
marzy ci sie piekny dzik. wypchasz i powiesisz jego leb na scianie i bedziesz chwalic sie jaka to z ciebie twarda kobieta? nie zabilabym zadnego zyjatka ale polowanie na ciebie to bym chetnie zorganizowala.

Gość gość
A kto ci powiedział, że chce cos powiesic na ścianie? Nie toleruję żadnej sierści w domu

Gość gość
12:31 żaden myśliwy nie strzela na oślep. No ale trzeba najpierw coś wiedziec na dany temat aby móc się wypowiadać.

Gość gość
ja też nie rozumiem, jak można zabijać zwierzęta dla przyjemności.

Gość gość
dlaczego chcesz zabic dzika? jaką bedziesz miec satysfakcje?

Gość gość
Co wy z tym zabijaniem dla przyjemności? Przecież np taki dzik potrafi wyrządzic wiele szkód na uprawach rolników. Lisy to także szkodniki. Nie jestem autorką ale myśliwi są potrzebni zrozumcie to

Gość gość
czlowiek rowniez jest szkodnikiem najgorszym na tej planecie tez trzeba odstrzelic?

Gość gość
mam nadzieje ze jakis jelen zasadzi ci poroze w d**e i ze złapiesz kleszcze ;P

Gość gość
A1986 wczoraj Jeszcze pozycja klasyczna, zmiana ph i osłabienie nasienia XXXXX Spoko, wychowałam sie w leśniczówce, więc w swoim zyciu miałam juz niezliczoną ilość kleszczy. Borelioza jest teraz sztucznie nagłaśniana w mediach. A jelen, to raczej na mnie musi uważac, choć póki co na jelenie jeszcze nie moge polować, ale za dwa lata juz jak najbardziej:D

Gość gość
gość dziś mam nadzieje ze jakis jelen zasadzi ci poroze w d**e i ze złapiesz kleszcze ;P XXXXXXX Spoko, wychowałam sie w leśniczówce, więc w swoim zyciu miałam juz niezliczoną ilość kleszczy. Borelioza jest teraz sztucznie nagłaśniana w mediach. A jelen, to raczej na mnie musi uważac, choć póki co na jelenie jeszcze nie moge polować, ale za dwa lata juz jak najbardziejsmiech.gif