Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Lista czego nie lubicie a co lubicie w swoim wyglądzie

Polecane posty

Gość gość

ja nie lubię: - swoich kręconych włosów, cały czas mam z nimi problem, nie mogę dobrać odpowiedniej fryzury, zawsze jest coś nie tak - nosa który mi odstaje dosyć wyraźnie a szczęka jest wklęsła.. - mam też za krótkie palce u dłoni Lubię za to: - swoje usta - sylwetkę - wzrost - karnację skóry - oczy, chociaż mogły by mieć inny kolor

Gość gość
Lubie: usta bo mam duze, zeby bo mam biale i rowne, nogi bo zgrabne i oczy. Reszta do wymiany :-D

Gość gość
Lubie: kształt twarzy i rysy, lekkie piegi, ładny kształt uszu, sylwetke, spojrzenie i wyraz oczu, usta, proste zęby Nie lubie: włosów bo się kręcą lekko ale jednak, wzrost za niski (168), problemy z pryszczami (nie trądzik ale jednak), i oczy nieraz wyglądaja fatalnie (wiec tu mieszane uczucia).

Gość gość
lubie oczy, wzrost, karnacje, wlosy nie lubie uszu, nog, dlugiego penisa, zebow

Gość Pyxoair
Kręcone włosy? Uwielbiam je działają na mnie lepiej jak płachta na byka :D Nie lubię mojego zarostu na klacie i nie tylko... Wręcz mnie w*****a. A co lubię hmmm chyba nic. Zawsze jestem krytyczny a nie chwalebny wobec siebie.

Gość Facet   35
Mam zbyt dużego penisa :-(

Gość gość
Lubię Usta i chyba tyle

Gość gość
Mnie się w sobie podoba twarz i włosy, a prawie nic z figury :/

Gość gość
Lubię: - usta - biust (mimo że nie jest superjędrny, a jestem młoda, no i jedna jest większa) - oczy (chociaż mam jasną oprawę i bez makijażu ani rusz) - włosy za długość i to, że po wielu latach w końcu są miękkie i prawie się nie puszą - wcięcie w talii, choć przez wagę i tak nie pomaga Nie lubię: - cery (trądzik bliznowaciejący, po tabletkach anty jest o niebo lepiej, ale nadal źle) - brzucha - ud i bioder - w ogóle nóg, są krzywe - dłoni, szczególnie paznokci (nie mogę ich zapuścić, ciągle się łamią) - zębów - przetłuszczania się włosów i skóry twarzy - rysów twarzy, mam dosyć dziewczęce, a wolę ostre - może to śmieszne, ale wyglądu między nogami :D tzw. motylek...