Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wzywam wszystkie Polki do nie zachodzenia w ciążę

Polecane posty

Gość gość

Jedynie świadoma rezygnacja z ciąży, jest metodą presji która powstrzyma rząd PiS-u przez zaostrzeniem prawa aborcyjnego w Polsce. Projekt całkowitego zakazu aborcji został dzisiaj przez Sejm odrzucony, ale PiS przygotował własny - zakazujący aborcji w przypadku ciężkiego i nieodwracalnego uszkodzenia płodu.

Gość gość
Jeżeli nowelizacja prawa proponowana przez PiS wejdzie w życie, płody uszkodzone (np. rozwijające się bez głowy albo z dwoma głowami) będzie się traktowało tak samo jak już urodzone, umierające dzieci. Kobieta będzie zmuszona taki płód urodzić, a potem jeszcze pielęgniarka da go jej do "przytulenia".

Gość gość
W górę, bo ważne.

Gość gość
wypíerdalajcie pasożyty

Gość gość
Im mniej ciąż, tym mniej wody na młyn dla restrykcyjnej polityki PiS-u. Nie dla zmuszania do przytulania bezgłowych płodów !

Gość gość
Nie dla ciąż i przymusowego rodzenia kalekich płodów !

Gość gość
Mozna w odpowiedzi na ten masowy mord i ludobojstwo jakiego na narodzie dopuszcza sie rząd po prostu emigrowac do innych krajow z prosba o azyl. To, co oni probuja zrobic nie jest inną zbrodnią od zbrodni stalina. Dopiero by zdurniały tepe łby....a świat by oniemiał.

Gość gość
Popieram autora! Dla mnie żaden problem. mam te 30 lat na karku i nie mam dzieci i w tym momencie nie zamierzam mieć bo jeśli w pożywieniu tyle E, to już się boję jaki horrorek kazaliby urodzić by żyło 3h. 4 oczy, mózg odkryty, znieksztalcoina gozem twarz i takie tam chcą mi kazać rodzic? Brrrr!!! Mój facet zrozumie. Głupi nie jest. A kalendarzyk + inne tradycyjne metody są bardzo ok!

Gość gość
Nienawidzę pisu i nienawidzę jak ktoś mi zagląda do gaci!!! Niech się te p****************************************************e batmany gwalca między sobą w zad, ale ode mnie odpiiiiiiiieeeeeeeerrrrrrdddddddddooooooolllllllaaaaaaa