Gość gość Napisano Październik 6, 2016 Ja też przebilam swojej córce uszy i nie widzę w tym nic złego to sprawa indywidualna nie rozumiem po co odrazu kogoś obrażać na marginesie moja córka chodzi do przedszkola i to że przebilam jej uszy bo "chciała"jak się tu wypowiadasz nie znaczy że jak by chciała gwiazdkę z nieba to bym weszła i zdjela zna granice i dużo rzeczy nie dostaje a kolczyki zrobiłam bo chciałam ja ona też była zadowolona więc mam prawo decydować do 18 roku życia za nią we wszystkim i jeszcze jedna sprawa ja też miałam kolczyki jak byłam mala i jakoś nie przeszkodziło mi to w zdobyciu wykształcenia nie zepsuło mnie moralnie w gimnazjum też nie weszłam rodzicom na głowę jak tu piszesz a wyrosła na odpowiedzialna osobę a na marginesie jestem adwokatem więc kwestia przebicia uszu nie ma nic wspólnego na to kim się będzie w życiu jak w tym życiu będziemy się zachowywać bo to jest wyłącznie indywidualna sprawa każdego człowieka jak będzie chciał w tym życiu żyć i kim będzie p.s na uszy najlepszy octanisept i woda utleniania pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach