Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Smutna ja 90 rok

On nie zagaduje

Polecane posty

Gość Smutna ja 90 rok

Hej. Przyjęłam się do pracy, gdzie wpadł mi w oko pewien mężczyzna. Odnoszę wrażenie, że ja jemu też. Tylko ciągle jest cześć-cześć, ostatnio po miesiącu czasu ! nawet uśmiechnął się sam z siebie do mnie. I tak sobie myślę. Czy jakbym mu się podobała, to pewnie by zagadywał do mnie, co? Czyli jeśli tego nie robi, a co dopiero - na żadną kawę mnie nie zaprosił - to znaczy, że mu się po prostu nie podobam, prawda? ;( Aha - Nie pracujemy w tych samych działach. Dzielimy tylko korytarz, gdzie raz, może dwa razy w ciągu dnia gdzieś się zobaczymy przez chwilę, jak akurat przechodzimy w inne miejsce budynku.

Gość gość
Jak facet nie zagaduje to znaczy że mu nie zależy. Smutne ale prawdziwe. Nie rób sobie nadziei.

Gość Smutna ja 90 rok
Mógłby zagaić, nie wiem, jak mi się pracuje, cokolwiek..

Gość gość
Może jest nieśmiały? Ty spróbuj zagaić. Wymyśl jakąś pierdołę - np. spytaj, gdzie jest kopiarka, niszczarka, automat do kawy itp. Może zaskoczy?

Gość Smutna ja 90 rok
No i odpowie mi, gdzie niszczarka i tyle... Przydałaby się jakaś impreza firmowa czy coś, ale póki co, nie ma. A ja bym chciała tak go poznać ;(

Gość gość
Jak dziewczyna nie zagaduje to znaczy, ze jej nie zalezy. Smutne, ale prawdziwe.

Zapytaj go o coś... Faceci to kretyni, nabiorą się na wszystko. Może odpisze. Cierpliwości....

Gość Smutna ja 90 rok
może spytać go co sądzi na temat tego, że Rysiek z Klanu pojawił sie na Wspólnej?

Gość gość
proszę Cię... nie zagaduje bo jak widzi atrakcyjną kobietę to zakłada że ona ma już faceta i po prostu wymięka... jak następnym razem powie "cześć" to odpowiedz "siemka", "co tam?"... cokolwiek byle nie "cześć".... jak jesteś odważniejsza to możesz odpowiedzieć "a może kawka" ..... nie wiem ile macie lat.... inaczej jest gdy się ma 2x, inaczej gdy 3x a inaczej gdy 4x... :) tyle wiem :) pomóż chłopakowi bo może warto :)

Gość Smutna ja 90 rok
Ja się boję, że jak zagadam to i tak się za chwilę urwie gadka bo coś tam i co, znowu mam zagadywać. Ja mam 27, on 32, z tego co ogarnęłam, to nikogo nie ma. Zauważyłam, że on jakby wycofany jest - np. nie je śniadania w kuchni tylko idzie z tą bułką gdzieś w dalekie korytarze ;-) Jest przystojny, chyba o tym wie, więc nie powinien się bać zagadać. Ma lekką niepełnosprawność, tak poza tym, ale mi to nie przeszkadza.

Gość gość
Kurwa, nawet uposledzony ma wieksze branie odemnie. Czas umierac.

Gość gość
dowiedz sie najpierw czy nie jest zajęty...

Gość Smutna ja 90 rok
Czyli jak jest osoba introwertyczna, z kompleksami, nie wiem, z jakimiś fobiami - to nie myśli o tym, żeby coś zrobić w kierunku do osoby, która jej się podoba? Chyba jednak każdy coś tam próbuje...

Gość Smutna ja 90 rok
A może jak bym wylała na niego kawę przechadzając się tym korytarzem to mogłabym mu zaproponować że np. pójdę z nim do łazienki i mu to zpiorę i by coś mnie wtedy zagadał? :(

A moze po prostu wywal kawe na lawe, ze ci sie podoba i chcesz go lepiej poznac? Jak cie oleje to nie trac na niego czasu. Po chuj komplikowac...

Gość Smutna ja 90 rok
Głupio mi bo wciąż jestem dziewicą a on wygląda na doświadczonego bo ma takie wilcze oczy. :(

Gość Smutna ja 90 rok
Standardowo podszyw u góry. Ech, tak mało facetów mi się podoba, a jak już ktoś się pojawia, to zawsze coś nie tak. Lata lecą strasznie szybko, i co, będę sama? Albo z kimś, kto się we mnie zakochał, ale ja tak średnio - z mojej strony nie będzie to wielka miłość. Ale to byłoby smutne dla mnie, w pewnym momencie na pewno będzie narastać we mnie frustracja. Że ktoś idzie do ślubu z kimś, kto jest najważniejszy w jego życiu, wielka miłość, a ja albo nie pójdę albo pójdę z kimś, kogo uwielbiam tylko, ale bez wielkiego wow?....... Nie tak sobie wyobrażałam życie. ;(

Gość Smutna ja 90 rok
No to s********j michał, łaski bez.

Gość Smutna ja 90 rok
Znowu podszyw ;( Tak, wywalę mu kawę na ławę - przecież my pracujemy w jednej firmie. Jak się nie uda, czy mnie oleje - pójdzie plota i w ogóle będzie niefajna sytuacja ;(

Gość gość
Może mu po prostu baba niepotrzebna?

Ewentualnie pod jakims pretekstem, mozesz wziac od niego nr, a potem napisac wszystko w smsie, jak sie dygasz. Mi tak kiedys jedna zrobila.

Gość Smutna ja 90 rok
Nie no nie będę mu nic pisała. Postaram się częściej do niego uśmiechać, może coś ruszy z tematem. Ewentualnie coś zagadam, jak będzie okazja. Też mógłby wziąć ode mnie nr i napisać mi smsa, a jednak tego nie robi.

Gość gość
Kolejna co czeka na pokłony. Czekaj sobie aż ci korona z głowy spadnie :D

Gość Smutna ja 90 rok
Gdybym wiedziała, że on to odwzajemni to spoko. A tak to nie wiem. Sądzę, że nie jestem mu obojętna, ale to różnie bywa, może widzę, co chcę widzieć..

Gość gość
I wolisz umrzeć niż sama się przekonać :)